Mi 4C telefon çalışıyor ama görüntü yok

461197

Decapat
Mi 4C cihazımın bataryasını kontrol edeyim derken ekranını bozdum. Cihaz çalışıyor ve şarj alıyor ama görüntü yok. Güç düğmesine çift basınca flash açılıyor ve şarja takınca şarj ışığı yanıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230718_170630.jpg
    IMG_20230718_170630.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20230718_171015.jpg
    IMG_20230718_171015.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Mi 4C cihazımın bataryasını kontrol edeyim derken ekranını bozdum. Cihaz çalışıyor ve şarj alıyor ama görüntü yok. Güç düğmesine çift basınca flash açılıyor ve şarja takınca şarj ışığı yanıyor.

Garantisi varsa garantiye gönderin yoksa iyi bir telefoncu ekranı değiştirebilir.

Ekran bozuldu %98. Zaten herkes 3. yılında falan illaki bir kez o ekranları yok etmiştir. Mi 4C zaten bayağı eski telefon, A Kalite ekranlar bile 4C ekranı değil Başka telefonun ekranıdır. 800 Liraya yaptırmanız gerek tek çare o.

Yardım istediğin nokta nedir tam olarak.

Neden olmuş diye sormak için konuyu açtım.

Garantisi varsa garantiye gönderin yoksa iyi bir telefoncu ekranı değiştirebilir.

Garantisi yok hocam.

Biraz pahalı galiba bu olur mu?

Xiaomi Mi 4 Mi4 Lcd Ekran Dokunmatik Komple Aa Kalite (329617748) Fiyatları ve Özellikleri daha uyguna buldum.

Cihazı açmadan önce herhangi bir sorunu yoktu dokunamtikte falan.

Ekran bozuldu %98. zaten herkes 3. yılında falan illaki bir kez o ekranları yok etmiştir. Mi 4C zaten bayağı eski telefon, a kalite ekranlar bile 4C ekranı değil başka telefonun ekranıdır. 800 liraya yaptırmanız gerek tek çare o.

Açarken kablolara zara vermiş olabilirsin.

Hocam 1.fotoğrafa bakarsanız kablo kopmuş gibi orijinalinde böyle mi? Yoksa ben kopardım acaba?

Son olarak cihazın bataryasını çıkartıp rafa kaldırdım yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Biraz pahalı galiba bu olur mu?

Xiaomi Mi 4 Mi4 Lcd Ekran Dokunmatik Komple Aa Kalite (329617748) Fiyatları ve Özellikleri daha uyguna buldum.

Hocam SSD mi alıyorsunuz telefon ekranı internetten alınmaz. Adam size Arduino LCD bile yollayabilir. Gidin tamirciye hakkıyla yaptırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı