Mi 4C telefon çalışıyor ama görüntü yok

Hocam isterseniz alabilirim cihazı benim de anakarta ihtiyacım var.

Hocam içinde eski fotoğraflarım Gmail hesabım vs. bir sürü şey var bir de cihaz bozulmadan önce kullandım cihaz kesinlikle günlük kullanıma uygun değil aşırı ısınıyor işlemcisi ona göre eski. Bu cihaza masraf yapmak paranızı çöpe atmak gibi bir şey bana kalırsa yeni nesil Android veya iOS cihazlara bakın bütçenize göre.

Hocam içinde eski fotoğraflarım Gmail hesabım vs. bir sürü şey var bir de cihaz bozulmadan önce kullandım cihaz kesinlikle günlük kullanıma uygun değil aşırı ısınıyor işlemcisi ona göre eski. Bu cihaza masraf yapmak paranızı çöpe atmak gibi bir şey bana kalırsa yeni nesil Android veya iOS cihazlara bakın bütçenize göre.

Yok hocam biliyorum aynı cihaz bende de var ekranı vs var ben koleksyon olarak kullanıyorum zaten ama bendekinde bazen Wi-Fi kesiliyor 2dk falan gelmiyor açıkçası anakart ileride kendini bırakcak diye korkuyorum o yüzden almak istemiştim. İçinde mi hesabı vs olsa da sorun değil kırıma işlemi çok basit eğer şifreyi biliyorsanız da çıkarım zaten. Yine de sizin kararınız tabii ki ben kendisini seviyorum bayağı ama bendeki beni biraz korkutuyor :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı