Mi 4C cihazımın bataryasını kontrol edeyim derken ekranını bozdum. Cihaz çalışıyor ve şarj alıyor ama görüntü yok. Güç düğmesine çift basınca flash açılıyor ve şarja takınca şarj ışığı yanıyor.
Mi 4C cihazımın bataryasını kontrol edeyim derken ekranını bozdum. Cihaz çalışıyor ve şarj alıyor ama görüntü yok. Güç düğmesine çift basınca flash açılıyor ve şarja takınca şarj ışığı yanıyor.
Ekran bozuldu %98. Zaten herkes 3. yılında falan illaki bir kez o ekranları yok etmiştir. Mi 4C zaten bayağı eski telefon, A Kalite ekranlar bile 4C ekranı değil Başka telefonun ekranıdır. 800 Liraya yaptırmanız gerek tek çare o.
Ekran bozuldu %98. zaten herkes 3. yılında falan illaki bir kez o ekranları yok etmiştir. Mi 4C zaten bayağı eski telefon, a kalite ekranlar bile 4C ekranı değil başka telefonun ekranıdır. 800 liraya yaptırmanız gerek tek çare o.