Mi 4C telefon çalışıyor ama görüntü yok

461197

Decapat
Mi 4C cihazımın bataryasını kontrol edeyim derken ekranını bozdum. Cihaz çalışıyor ve şarj alıyor ama görüntü yok. Güç düğmesine çift basınca flash açılıyor ve şarja takınca şarj ışığı yanıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230718_170630.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20230718_171015.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:

Garantisi varsa garantiye gönderin yoksa iyi bir telefoncu ekranı değiştirebilir.

Ekran bozuldu %98. Zaten herkes 3. yılında falan illaki bir kez o ekranları yok etmiştir. Mi 4C zaten bayağı eski telefon, A Kalite ekranlar bile 4C ekranı değil Başka telefonun ekranıdır. 800 Liraya yaptırmanız gerek tek çare o.

Yardım istediğin nokta nedir tam olarak.

Neden olmuş diye sormak için konuyu açtım.

Garantisi varsa garantiye gönderin yoksa iyi bir telefoncu ekranı değiştirebilir.

Garantisi yok hocam.

Cihazı açmadan önce herhangi bir sorunu yoktu dokunamtikte falan.

Açarken kablolara zara vermiş olabilirsin.

Hocam 1.fotoğrafa bakarsanız kablo kopmuş gibi orijinalinde böyle mi? Yoksa ben kopardım acaba?

Son olarak cihazın bataryasını çıkartıp rafa kaldırdım yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

Hocam SSD mi alıyorsunuz telefon ekranı internetten alınmaz. Adam size Arduino LCD bile yollayabilir. Gidin tamirciye hakkıyla yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…