Mi 5S Plus vs Mi 6

OrkunDoğan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Mi 6 fiyatı yüzünden Mi5 Plus almayı düşünüyorum. Hem de ekranı büyük ve 500 TL ucuz ek olarak 3.5mm girişi var.

Bu iki ürün arasında oyun performansı vs. arasında çok büyük farklar var mı? Keşke Mi6 alsaydım diyeceğim bir durum olur mu? (Parmak izi, Kamera da ki farklar o kadar önemli değil)

Mi 5S Plus Android 7 güncellemesi var mı?

Android 7 güncellemesi alacak. Bence MI 5S Plus alın. Standart bir kullanıcı iseniz aradaki farkı hiçbir şekilde hissetmezsiniz. Oyunlarda falan da hissetmezsiniz. SD 821 çok güçlü bir işlemci zaten. Tek sıkıştığı nokta uzun 4K video kayıtları oluyor. Arada ki tek farkı gerçekten 4K video kaydı yaparken hissedersiniz. Ki zaten kamera önemli değil dediniz. Bence MI 5S Plus alın. İlla daha iyi diye MI 6 almak zorunda değilsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu daha çok senin isteklerine kalıyor, Ben büyük ekran severim dersen Mi5S Plus, Ben AnTutu manyağı birisiyim puanlar çok önemli ve kamera önemli diyorsan Mi6. Biraz beklersen Mi6'nın büyük ekranlı modeli gelecek onu da alabilirsin.

Android 7 güncellemesi alacak. Bence MI 5S Plus alın. Standart bir kullanıcı iseniz arada ki farkı hiçbir şekilde hissetmezsiniz. Oyunlarda falanda hissetmezsiniz. SD 821 çok güçlü bir işlemci zaten. Tek sıkıştığı nokta uzun 4K video kayıtları oluyor. Arada ki tek farkı gerçekten 4K video kaydı yaparken hissedersiniz. Ki zaten kamera önemli değil dediniz. Bence MI 5S Plus alın. İlla daha iyi diye MI 6 almak zorunda değilsiniz.

Aynen bende sizin gibi düşündüm tam emin olamamıştım sanırım alacağım teşekkürler. Hatta hemen alayım Bugün ki AB krizinden sonra Euro ve Dolar artmaya başladı belki fiyatları yükseltirler.

Mi6'nın büyük ekranlı modeli gelecek onu da alabilirsin.

Mi6 Plus düşündüm ama 2500 TL filan olur diye düşünüyorum. o da bütçemi çok aşar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı