Mi 8 Lite vs P Smart 2019

Makaleler
3
Merhaba. Sizce Xiaomi Mi 8 Lite mı, Huawei P Smart 2019 mu daha iyidir? Huawei Türkiye garantili olması, P Smart'ı ithalatçı garantili Mi 8 Lite'tan bir adım öne geçiriyor. Kamera ile pek işim yok. Tasarımı biraz önemli sayılır, ki ikisini de beğendim. Bataryaları aynı, tahmini olarak benzer miktarda güç kullanacaklar zaten. GPU MHz'si bazı sitelerden baktığımda Xiaomi'de 650 iken P Smart'ta 1000 MHz, benim için performansı daha önemli ve bu konuda hangisi daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei cihazları daha sorunsuz ve sistem optimizasyonu gerçekten iyi, oyun filan işim olmaz. Günlük işler, kamera önemli derseniz P smart 2019 seçin. Garantisi de en iyi olan firmalardan biridir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei cihazları daha sorunsuz ve sistem optimizasyonu gerçekten iyi, oyun filan işim olmaz. Günlük işler, kamera önemli derseniz P smart 2019 seçin. Garantisi de en iyi olan firmalardan biridir.
Dostum yazdım, performans, oyun da oynarım, benim için daha önemli. Kamera, batarya, aşırı önemli değil. Zaten bataryaları neredeyse aynı kapasitede, sadece cihazların verimliliklerinden fark edecektir, o da ne kadar eder. Huawei'yi önceden sevmeme rağmen niyeyse artık çekimserim.

Note 6 Pro elimdeki cihazlardan birisi. Sorunlu olan 10.2.2.0'dan bir önceki 10.2.1.0 ROM'u kullanmaktayız. Gayet stabil ve batarya performansı en az iki günü çıkartmakta. Tabi bu kullanıma göre değişir. Mi 8 Lite'ın bir tık altında performans fakat batarya ve kamera olarak gayet iyi.

Performans senin için önemli olduğundan Mi 8 Lite iyidir.

Cihazda kronik şebeke sorunu olduğu söyleniyor. Hiç sorun yaşadınız mı?
Konu yeni olsaydı Honor Play tavsiye ederdim. Ama ürünü aldığınız tarihte Mi 8 Lite 6/128 çok uygun fiyattan satılıyordu.
Hayır yaşamadım. Türk Telekom kullanıyorum ve hiç yaşamadım, sanırım düzeltilmiş o. Donanım Haber Forum'da büyük bir konusu var telefonun, sürekli popüler konularda oluyor.
Ve, ben 1600'e almıştım ama şuan 1800₺ civarında satılıyor. 4/64 aldım zaten. Bu telefona 6 GB fazla gelecektir bence. Honor Play bir aralar 2400₺ idi, bütçemi aşardı zaten.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı