Hayırlı akşamlar arkadaşlar, iPhone 6’dan bu iki cihazdan birine geçeceğim. Aralarında 500 TL fark var. Mi 8 daha ucuz. Öğrenci olarak kendimi zorlamaya değer mi? Bahsettiğim meblağı borçlanacağım çünkü. Hangisini almalıyım?
Performans dışında Note 7 daha iyi ancak benim için performans önemli onda da 30 bin fark var Antutu testlerinde. O yüzden Note 7’yi gündeme almadım hocam. Bir de Teknosa’da Note 7 satılan fiyata 9T alıyorum zaten o yüzden seçmedim karşılaştırmaya.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 GB (İthalatçı Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Şu epeyin saçma sapan puanlamasini örnek vermeyin, hiçbir doğruluğu yok.
9T, donanim, performans, arka kamera, batarya ve güncellik olarak Mi 8 SE modelinden daha iyi. Iphone 6 işini görüyorsa ve sıkıntısızsa kullanmaya devam edebilirsin.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 GB (İthalatçı Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Şu epeyin saçma sapan puanlamasini örnek vermeyin, hiçbir doğruluğu yok.
9T, donanim, performans, arka kamera, batarya ve güncellik olarak Mi 8 SE modelinden daha iyi. Iphone 6 işini görüyorsa ve sıkıntısızsa kullanmaya devam edebilirsin.