Mi 9T hala kullanılır mı?

Merhaba, yaklaşık 6 aydır mi 9T cihazımı kullanmaktayım. Pilde hafif bir şişme dışında bir sorunu bulunmamakta. Cihaz 6/64 Carbon Black TR cihazı. Snapdragon 730, 6 GB RAM ve 340 bin AnTuTu V9 puanı ile hala kullanılır mı? Ya da birkaç ay sonra değiştirmeli miyim?

Eski telefonum, Zamanının efsane telefonuydu, AMOLED olması, bataryası, hızı, özellikle kamerası, çerçevesiz ekranı. Günümüzde ama alınmaz ne yazık ki. Güncellik konusunda geride kalmış ve hızı azalmaya boyun eğen telefon modeli olmuştur.

Değiştirilmesi gereken bir telefon, Xiaomi'nin yeni modellerinde de fazlasıyla malzeme kalitesinden kırpılmaya başlanmış. Bazı modelleri dışında Xiaomi'den uzak durmak lazım.

Değiştirilmesi gereken bir telefon, Xiaomi'nin yeni modellerinde de fazlasıyla malzeme kalitesinden kırpılmaya başlanmış. Bazı modelleri dışında Xiaomi'den uzak durmak lazım.

Çerçeve alüminyum sanırım, arka kapak cam. Malzeme kalitesi gayet iyi gibi. Hızı benim için yeterli, bütçem kısıtlı olduğu için 3 bin TL'ye almıştım 6 ay önce.

Eski telefonum, zamanının efsane telefonuydu, AMOLED olması, bataryası, hızı, özellikle kamerası, çerçevesiz ekranı. Günümüzde ama alınmaz ne yazık ki. Güncellik konusunda geride kalmış ve hızı azalmaya boyun eğen telefon modeli olmuştur.

Bütçem kısıtlı olduğu için almıştım. Beni hala iyi şekilde götürüyor. Tek sorunu 64 GB olması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı