Mi 9T kullanıyorum, yıllardır bu adaptörü kullanıyordum fakat 2 gündür yavaş doldurmaya başladı (1W-2,5W arası). Hızlı şarj etmek için F/P ürünü olarak tavsiye edebileceğiniz adaptör var mıdır?
Mi 9T kullanıyorum, yıllardır bu adaptörü kullanıyordum fakat 2 gündür yavaş doldurmaya başladı (1W-2, 5W arası). Hızlı şarj etmek için F/P ürünü olarak tavsiye edebileceğiniz adaptör var mıdır?
Yurt dışı telefon satan adamlardan şarj aleti satmasını istemen gerekiyor orijinal olup olmadığını gözünle kestirip alman gerekiyor onun dışında Xiaomi Store'de uçuk fiyatlar
Xiaomi'ler desteklemiyor attığınız şarj cihazını iPhone 14 Pro Max destekliyor. 67W destekleyen Xiaomi'yi 15W gibi rakamlarda dolduruyor
Yurt dışı telefon satan adamlardan şarj aleti satmasını istemen gerekiyor orijinal olup olmadığını gözünle kestirip alman gerekiyor onun dışında Xiaomi Store'de uçuk fiyatlar
Desteklemiyor diye bir sey yok Mi 9T zaten 18W ile sarj oluyor ve ozel bir sarj protokolune sahip degil. PD destekli gerekli sertifikalara sahip bir sarj aletiyle de sarj edebilirsin gayet. Type-C kablo cikmiyor. Bu kablodan alabilirsin.
Desteklemiyor diye bir sey yok Mi 9T zaten 18W ile sarj oluyor ve ozel bir sarj protokolune sahip degil. PD destekli gerekli sertifikalara sahip bir sarj aletiyle de sarj edebilirsin gayet. Type-C kablo cikmiyor. Bu kablodan alabilirsin.