Custom ROM Mi 9T Pro en iyi AOSP ROM hangisi?

VeigaR

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Mi 9T Pro cihazıma Project Elixir A13 kurdum ama ROM'un cihaza kattığı herhangi bir eklenti göremedim ve sıkıcı geldi. PixelExperience'ı yabancılar övüyor Türkler sövüyor çok garip :D Evolution X'de ise buglar olduğu söyleniliyor. LineageOS ve Pixel OS'un desteği zaten yok. Tek adını duyupta bilmediğim crDroid sizce en iyisi hangisi ve hangi sürümde kullanılmalı? Örneğin A13 yerine A12 indirirsem pil ve performans artışı yaşar mıyım?

Son düzenleme:
PixelExperience stabil ve AOSP olarak kurabileceğin en güzel yazılımlardan. Dediklerinin çoğunu başka bir telefonda kullandım benim tercihim PixelExperience olurdu, gerek performans gerek pil ömrü ve desteklediği özellikler bakımından. crDroid, Pixel OS ve Project Elixir benim gözümde çok aşırı özellik eklemeye çalışırken AOSP stabilliği kayboluyor ya da bana öyle geliyor. A13, A12 muhabbetinde A12 stabil son sürümünü almıştır bug yoktur. A13'te bug olabilir cihazın geliştiricilerine bakar o kısmı. Bataryayı denemek lazım net bir şey demek mümkün değil.

PixelExperience en stabilidir, üstteki arkadaşta bahsetmiş. Bir de üzerine performance-stablity Kernel atılırsa bal kaymak olur hocam.

PixelExperience stabil ve AOSP olarak kurabileceğin en güzel yazılımlardan. Dediklerinin çoğunu başka bir telefonda kullandım benim tercihim PixelExperience olurdu, gerek performans gerek pil ömrü ve desteklediği özellikler bakımından. crDroid, Pixel OS ve Project Elixir benim gözümde çok aşırı özellik eklemeye çalışırken AOSP stabilliği kayboluyor ya da bana öyle geliyor. A13, A12 muhabbetinde A12 stabil son sürümünü almıştır bug yoktur. A13'te bug olabilir cihazın geliştiricilerine bakar o kısmı. Bataryayı denemek lazım net bir şey demek mümkün değil.

Hocam ben PE'yi denemek için kurmuştum AMOLED siyah tema olmadığını görünce direkt sildim Project Elixir kurdum. Nasıl AMOLED siyah yapabilirim bilgin var mı?

PixelExperience en stabilidir, üstteki arkadaşta bahsetmiş. Bir de üzerine performance-stablity kernel atılırsa bal kaymak olur hocam.

Hocam bahsettiğiniz şeyi çok duydum ama ne olduğunu bilmiyorum. Nasıl atılıyor? Cihaz rootlu Magisk kurulu.

Hocam burada anlatamam ama çok rehber var. Ama aşağıdaki linkten cihazına uygun kernel bulup uygulayabilirsiniz.
Ayrıca kernel çekirdek yönetimi manasına gelir.
Hatta OC bile yapılabilir.

Hocam ben PE'yi denemek için kurmuştum AMOLED siyah tema olmadığını görünce direkt sildim Project Elixir kurdum. Nasıl AMOLED siyah yapabilirim bilgin var mı?
Hocam hali hazırda kullanmıyorum ben kullandığım zamanlarda siyah tema şeklindeydi. Repainter adlı bir uygulama varmış deneyebilirsiniz. Bunu çözmek için tema uygulamalarını veya yollarını tek tek denemelisiniz. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı