Mi A2 Lite Android 10 Güncellemesi Sonrası Açılmıyor

Arkadaşlar bende de aynı sorun var cihaz kurulum da sıkıntı olduğundan dolayı hard reset atmaya da izin vermiyor kısacası telefon perte çıktı bi çözüm yolu inşallah gelir...

Yayınladıkları kernel belirli paneller için sürücüleri içermiyor. Dolayısıyla bu problemle karşılaşıyorsunuz, Pie veya Oreo'ya EDL yolu ile dönerek sorunub çözebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Arkadaşlar cihazlar Brick olmuş, yeni güncelleme gelse de siz cihazınıza o haldeyken kuramayacaksınız yani, şu link yardımcı olur:

Bilgisayarınıza ADB ve Fastboot yükledikten sonra telefonu fastboot modunda açın (güç tuşu ve ses kısma tuşuna basıp bekleyin). Telefon bu şekildeyken usb ile bilgisayara bağlayıp "fastboot set_active other" komutunu girin. Telefonunuz Android 9.0 a geri dönecek ancak açıldıktan sonra şifre istiyor. Hard reset atarak onu da halledebilirsiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra telefonunuzdaki veriler silinecektir.

Tam olarak şöyle ; cihazım güncelleme dosyasını indirdi , kurulumu yapmak için yeniden başlat yazısına tıkladım telefon kapanıp açıldı. Ekrana Android One yazısı geldi sonrasinda ekranda piksel piksel siyah beyaz çizgiler çıktı. 1 dakika içinde kayboldu ama ekran gelmedi. Ekran açık durumda kaldı öyle.

Eğer bootloader kilitli değilse elden hard reset atabilirsin yoksa ROM falan atmaya çalışma boşuna garanti gider. Gönder eşek gibi yapsınlar garantide. Ben öyle yaptım Neyse ki Adana'da servis var Genpa olunca.

Yanlış bir güncelleme ile çok fazla Mi A2 Lite kullanıcısının telefonu brick oldu. Garantiye yollayın koşulsuz şartsız yaparlar. Kendiniz uğraşıp daha fazla bozmayın derim. Teknoloji şans işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…