Mi Band 4 ve mi fit adım saymıyor

Mi Fit uygulaması adımını saymaz zaten. Saatten aldığı verileri gösterir. Öncelikle saati fabrika ayarlarına döndürüp sonra telefon ile olan eşleşmesini sonlandırır mısın? Daha sonra uygulamayı sil yeniden yükle ve yeniden kurulum yap. Sorun hala devam ediyor ise saatin sensörlerinde bir problem olabilir.

Kurulumu yaptınız mı?
Evet.

Mi Fit uygulaması adımını saymaz zaten. Saatten aldığı verileri gösterir. Öncelikle saati fabrika ayarlarına döndürüp sonra telefon ile olan eşleşmesini sonlandırır mısın? Daha sonra uygulamayı sil yeniden yükle ve yeniden kurulum yap. Sorun hala devam ediyor ise saatin sensörlerinde bir problem olabilir.
Tamamdır. Deneyip sonucunu yazacağım.

-------

Teşekkür ediyorum dediğiniz işlemlerden sonra saymaya başladı. Yalnız telefon da sayabiliyormuş. Kurulumdan sonra bağlamazsanız telefon kendi adım sayar gibisinden bir şey söyledi.

Son düzenleme:
Evet.

Tamamdır. Deneyip sonucunu yazacağım.

-------

Teşekkür ediyorum dediğiniz işlemlerden sonra saymaya başladı. Yalnız telefon da sayabiliyormuş. Kurulumdan sonra bağlamazsanız telefon kendi adım sayar gibisinden bir şey söyledi.
Eğer telefonun kendi adım sayan bir uygulaması var ise o sayar diye belirtiyor diye biliyorum. Olsun, sorun düzeldiyse sıkıntı yok. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı