Mi Band 5 alınır mı?

Mi Band 5 yaklaşık 300 TL gibi bir fiyatta. Fiyatına değer mi? Elimde Mi Band 3 var ama yavaş yavaş ölüyor gibi hissediyorum. Ayrıca su geçirmezliği nasıl, havuzda kullansam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 300TL'yi hak etmiyor. 200-220 bandına düşerse düşünülebilir.

Mi Band 5 yerine aşağıdaki saati öneririm. Kendim Huawei Band 4 kullanıyorum, çok memnunum. Düşünebilirsiniz.

Mi Band 5 yaklaşık 300 TL gibi bir fiyatta. Fiyatına değer mi? Elimde Mi Band 3 var ama yavaş yavaş ölüyor gibi hissediyorum. Ayrıca su geçirmezliği nasıl, havuzda kullansam sorun olur mu?
Ekim ayı sonundaki vergi indirimini bekleyip alabilirsiniz. Bu gibi ürünlerde yabancı Youtube kanallarını izlemenizi tavsiye ederim. Bizimkiler reklam alıp övüp duruyorlar.

Mi Band 5 yerine aşağıdaki saati öneririm. Kendim Huawei Band 4 kullanıyorum, çok memnunum. Düşünebilirsiniz.

Apple watch series 3 almıştım çok ağır geldi bide hergün doldurmak eziyet gibi.

Linkte ki saati siz denediniz mi ? Tipi fiyatına göre hoşuma gitti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı