Mi Band 5 alınır mı?

Hocam ben de 5 meraklısıydım. Ama Mi Band 4 ile karşılaştırırsak özellikleri arasındaki fark 160 liralık farka değmeyecektir. Bugün gittim Akasya AVM' deki Mi Store'ye indirimli ve mağaza güvencesiyle Mi Band 4 aldım. Hatta gittiğimde Mi Band 5 raflardaydı ama 330 TL. İstanbul'daysanız herhangi bir Mi Store'ye gidip 170 TL gibi bir fiyata Mi Band 4 almanız. Ama illa 5 isterseniz sonbaharı bekleyin.

Ekim ayı sonundaki vergi indirimini bekleyip alabilirsiniz. Bu gibi ürünlerde yabancı Youtube kanallarını izlemenizi tavsiye ederim. Bizimkiler reklam alıp övüp duruyorlar.
Zamanında yazdığım bu yorum için özür dilerim, aklınızı çeldiysem. Nereden bilebilirdim ki vergi indirimi olacağını belirttikleri halde vergi kaktırması olacağını. :(

Hazır konu hortlamışken söyleyeyim, Mi Band 5 almayın. 4'ün üstüne pek bir şey koymadılar ve aynı fiyatlara LS05 ve Fit 2 gibi alternatifler var.
Başka sorularınız varsa istek ve bütçe belirtip ayrı konu açın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı