- Makaleler
- 10
Denemedim hocam ancak almayı düşünmüştüm. Yukarıda yazdığım üzere Huawei Band 4 kullanıyorum.Linkte ki saati siz denediniz mi ? Tipi fiyatına göre hoşuma gitti.
Denemedim hocam ancak almayı düşünmüştüm. Yukarıda yazdığım üzere Huawei Band 4 kullanıyorum.Linkte ki saati siz denediniz mi ? Tipi fiyatına göre hoşuma gitti.
Su geçirmeme, ekran büyültmesi, ekran animasyonları ve şarj aletinin değişmesi bu fiyat farkına değer. 300 TL tabii ki fazla, 250 olması daha makul ama eklenen yeni özelliklere değer.4'ün üstüne 150 liralık bir fiyat farkına değecek bir ekleme yapmadı bence.
Yanlışım varsa düzeltin, benim bildiğim kadarıyla Mi Band 5'te olması lazım. Emin değilim ama öyle bir şeyler duydum.NFC özelliği olanlar daha gelmedi galiba. NFC gelince almanız daha iyi olur.
Yanlışım varsa düzeltin, benim bildiğim kadarıyla Mi Band 5'te olması lazım. Emin değilim ama öyle bir şeyler duydum.
Zamanında yazdığım bu yorum için özür dilerim, aklınızı çeldiysem. Nereden bilebilirdim ki vergi indirimi olacağını belirttikleri halde vergi kaktırması olacağını.Ekim ayı sonundaki vergi indirimini bekleyip alabilirsiniz. Bu gibi ürünlerde yabancı Youtube kanallarını izlemenizi tavsiye ederim. Bizimkiler reklam alıp övüp duruyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.