Mi Band 5 alınır mı?

trevor_philips

Hectopat
Daha fazla  
Mi Band 5 alınır mı Mi Band 6 beklenmeli mi?
Sonradan keşke bekleseydim dedirten bir geliştirme olur mu?
Ve son olarak Mi Band 6 kaç TL olır tahmininizce ve ne zaman Türkiye'ye gelir acaba?

Kendim kullanıyorum ve öneriyorum. %100 pil seviyesi ile 1 ay kullanabiliyorsunuz. Mi Band 5 ilk çıktığı zamanlar 300 TL bandındaydı. Son zamanlarda eskisine göre daha uygun fiyatlara düştü. Mi Band 6 çıktığında da ilk zamanlar yüksek fiyattan satılacaktır tahminimce.

Mi Band 5 alınır mı Mi Band 6 beklenmeli mi?
Sonradan keşke bekleseydim dedirten bir geliştirme olur mu?
Ve son olarak Mi Band 6 kaç TL olır tahmininizce ve ne zaman Türkiye'ye gelir acaba?
Eğer uzun pil ömrüne ihtiyacın varsa mi band4 daha iyi ama daha çok özellik istiyorsan band5 iyi

Nabız takibi kapalı, kalan bütün özellikler açık 8-9 gün şarjı gidiyor. Diğer özellikleri de kapatılarak 14-15 güne kadar çıkabilir. Nabız ve uyku takibi tutarlı çalışıyor. Adımsayarı da fena değil, ona da tutarlı diyebilirim kendi adıma. 3. parti uygulamalar ile Watch face seçeneği epey geniş. Tavsiye edebilirim fiyatına göre güzel bir ürün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı