Mi Band 5 alınır mı?

Mi Band 4 kullanıyorum. Bildirim almak, arada saate bakmak, günlük adım gibi işler dışında benim kullandığım bir özelliği yok. 2 seneyi geçmiştir belki hala memnunum.
Bende 2-3 sene önceydi sanırım, Mi Band kullanıyordum ama şu an bakınca tasarımı hiç hoşuma gitmiyor, saat gibi gelmiyor. Apple Watch gibi kare şeklinde olsa, adım saysa, bildirimleri görsem yeter bana.

Bende 2-3 sene önceydi sanırım, Mi Band kullanıyordum ama şu an bakınca tasarımı hiç hoşuma gitmiyor, saat gibi gelmiyor. Apple Watch gibi kare şeklinde olsa, adım saysa, bildirimleri görsem yeter bana.
Hocam bileklik zaten saat değil. Bütçeyi aşıyor galiba ama saat gibi istiyorsanız Huawei yada Honor band 6 olabilir.

Dostum bugün anneme aldım. Titreşim uyarı seviyesi güzel, Tepki süresi uygulama uyarı ayarları seçimi kullanışlı, ekran ayar geçiş tepkime süresi hızlı ve gayet hafif sade temiz duruyor. Telefondaki güç tüketim seviyesini daha gözlemleme şansım olmadı.

Not: İhtiyaç sebebi kulakların biraz yavaş işitmesi. Bu sebeple ev içerisinde dolaşırken yardımcı olması amacıyla alındı. Özel bi ihtiyacın yok ise ben pek anlamlı bir alışveriş olarak görmüyorum.

Arkadaş 200 TL'ye bileklik bakıyor sen indirimde 330 TL olan bileklik öneriyorsun.

200 lira ile 300 lira arasında 50 TL fark olduğunu yeni öğrenmiş oldum.
Ben ilke olarak 275 ile 299 civarına iniyor dedim. İkinci olarak Türk Lirası zaten değersiz . Dışarıda markete gitse 50 lira harcar zaten ben niye göz göre göre adama eski model Mi 5 aldırayım. Mi 6 nın fiyatları bile bu derecelere indiyse yakında Mi 5 i 150 lira civarlarına rahat görür. Almışken adam akıllı bir şey alsın. "Ne demişler ucuz alacak kadar zengin değilim."

Ben ilke olarak 275 ile 299 civarına iniyor dedim. İkinci olarak Türk Lirası zaten değersiz . Dışarıda markete gitse 50 lira harcar zaten ben niye göz göre göre adama eski model Mi 5 aldırayım. Mi 6 nın fiyatları bile bu derecelere indiyse yakında Mi 5 i 150 lira civarlarına rahat görür. Almışken adam akıllı bir şey alsın. "Ne demişler ucuz alacak kadar zengin değilim."
Mi almayacağım, başka öneriniz var mı? Bileklik gibi olmasın mümkünse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı