Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.522 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #11 ronkanta dedi: 34 dolar diyor siteler bu bize 300 TL'ye gelme ihtimali var mı yoksa 400'e varırmı benim bütçem maksimun 300. Ne kadara çıkar sizce 300 falan mı? Genişletmek için tıkla... Bence geçebilir. Fazla fark olacağını sanmam. Ekran büyür.
ronkanta dedi: 34 dolar diyor siteler bu bize 300 TL'ye gelme ihtimali var mı yoksa 400'e varırmı benim bütçem maksimun 300. Ne kadara çıkar sizce 300 falan mı? Genişletmek için tıkla... Bence geçebilir. Fazla fark olacağını sanmam. Ekran büyür.
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.326 Makaleler 2 4 Nisan 2021 #12 Yusuf Halil Sağaz dedi: Bence geçebilir. Fazla fark olacağını sanmam. Ekran büyür. Genişletmek için tıkla... Peki ne zamana çıkar 6 aydan fazla mı?
Yusuf Halil Sağaz dedi: Bence geçebilir. Fazla fark olacağını sanmam. Ekran büyür. Genişletmek için tıkla... Peki ne zamana çıkar 6 aydan fazla mı?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 4 Nisan 2021 #13 ronkanta dedi: Ne kadara çıkar sizce 300 falan mı? Genişletmek için tıkla... Her modelde olduğu gibi çıkar çıkmaz ilk 1-2 ay yüksek fiyatlandırma ile satılır, ardından fiyatı Mi Band 5 fiyatları civarına düşer diye düşünüyorum.
ronkanta dedi: Ne kadara çıkar sizce 300 falan mı? Genişletmek için tıkla... Her modelde olduğu gibi çıkar çıkmaz ilk 1-2 ay yüksek fiyatlandırma ile satılır, ardından fiyatı Mi Band 5 fiyatları civarına düşer diye düşünüyorum.
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.326 Makaleler 2 4 Nisan 2021 #14 B 52 Stratofortress dedi: Her modelde olduğu gibi çıkar çıkmaz ilk 1-2 ay yüksek fiyatlandırma ile satılır, ardından fiyatı Mi Band 5 fiyatları civarına düşer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ne zamana çıkar 6 aydan fazla mı?
B 52 Stratofortress dedi: Her modelde olduğu gibi çıkar çıkmaz ilk 1-2 ay yüksek fiyatlandırma ile satılır, ardından fiyatı Mi Band 5 fiyatları civarına düşer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ne zamana çıkar 6 aydan fazla mı?
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.522 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #15 ronkanta dedi: Peki ne zamana çıkar 6 aydan fazla mı? Genişletmek için tıkla... Hayır daha kısa bir zamanda çıkar.(tahmindir)
ronkanta dedi: Peki ne zamana çıkar 6 aydan fazla mı? Genişletmek için tıkla... Hayır daha kısa bir zamanda çıkar.(tahmindir)
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 4 Nisan 2021 #16 ronkanta dedi: Peki ne zamana çıkar 6 aydan fazla mı? Genişletmek için tıkla... Fikrim yok. Özellikleri için şurayı inceleyebilirsiniz.
ronkanta dedi: Peki ne zamana çıkar 6 aydan fazla mı? Genişletmek için tıkla... Fikrim yok. Özellikleri için şurayı inceleyebilirsiniz.
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.326 Makaleler 2 4 Nisan 2021 #17 B 52 Stratofortress dedi: Fikrim yok. Özellikleri için şurayı inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani eğer 4 5 aya çıkarsa zaten fiyatı için 2 ay bekleyeceğim oturmusı için hatta daha fazla yani 7 ay beklemiş olacağım bence beklenmez zaten insan sıkılıyor bir zaman sonra. B 52 Stratofortress dedi: Fikrim yok. Özellikleri için şurayı inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani beklenir mi 7 ay? Yoksa alınır mı?
B 52 Stratofortress dedi: Fikrim yok. Özellikleri için şurayı inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani eğer 4 5 aya çıkarsa zaten fiyatı için 2 ay bekleyeceğim oturmusı için hatta daha fazla yani 7 ay beklemiş olacağım bence beklenmez zaten insan sıkılıyor bir zaman sonra. B 52 Stratofortress dedi: Fikrim yok. Özellikleri için şurayı inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani beklenir mi 7 ay? Yoksa alınır mı?