Mi Band 5 alınır mı?

469826

Hectopat
Makaleler
16
Fiyat kafamda belirlemedim, mümkün olduğunca ucuz, fiyat performans güzel saat önerilerinizi bekliyorum.

Mi Band 5 200 liraya buldum da iyi mi bilmiyorum, tavsiye eder misiniz mesela?
Başlık değiştirilmiş, akıllı saat tavsiyelerinizi bekliyorum, internette de Xiaomi Mi Band 5 gördüm tavsiye eder misiniz?

Son düzenleme:
Fiyat kafamda belirlemedim, mümkün olduğunca ucuz, fiyat performans güzel saat önerilerinizi bekliyorum.

Mi Band 5 200 liraya buldum da iyi mi bilmiyorum, tavsiye eder misiniz mesela?
Fiyat iyi 7 ay önce 230 TL ye almıştım denizede girdim, duvarada çarptım ve sonunda Bi çizik çıktı geçen saati vidaya sürdüm saati. Ama iyi dayandı bana 😄.

Evet çok kullanışlı tavsiye ederim. Bildirimleri almamda çok yardımcı oluyor. Ekstra olarak gün içince yaptığınız aktiviteleri takip edebiliyorsunuz.
Mi Band 4'e göre tasarımmı daha kibar ve hoş duruyor.

Mi 6 yı al daha mantıklı fiyat farkı farkı yok gibi bir şey zaten indirimde 275 299 a falan iniyor

Mi Band 4 kullanıyorum. Bildirim almak, arada saate bakmak, günlük adım gibi işler dışında benim kullandığım bir özelliği yok. 2 seneyi geçmiştir belki hala memnunum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı