Mi Band 5 ve Mi Band 6 arasındaki fark nedir?

migration

Megapat
Merhaba,

İlk defa akıllı bileklik kullanacağım. Mi Band 5'in fiyatı 350 ₺, Mi Band 6'nın ise 450 ₺. Daha önce kullanmadığımdan dolayı aradaki farka değer mi bilmiyorum. Gerçi bana 350 ₺ bile pahalı ve abartı bir fiyat geliyor. Ama 5'e 350 ₺ vereceğine diğerini al diyorsanız alacağım. Kullanma amacım tamamen spor için. Yani derdim telefonda çalan müziği oradan değiştirmek veya gelen bildirimleri görmek değil. Sizin öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle aman aman bir fark bulunmuyor aslında. Daha büyük ekran daha gelişmiş spor takibi gibi özellikleri var. Yukarıdaki kampanya devam ediyorsa 6 alınır.

Mi Band 3 ve 4'ü kullanmış biri olarak söylüyorum, sadece ekran büyüyor ve içindeki görüntüler değişiyor başka bir şeyi yok.

Haylou LS05, Mi Band 4 ve Mi Band 5 kullandım. Ölçümler konusunda diğer iki cihaz medikal cihazlara benzer değerler ölçüyorken Mi Band 5 çok daha alakasız değerler ölçüyor. Hatta üst üste 2 ölçüm arasında bile orantısızlıklar var. Mi Band 5'i önermem. Mi Band 6'yı şahsen kullanmadım ancak ekran konusunda çok daha başarılı.

Band 6 ekran konusunda band 5 i tokatlar geçer. Aktif spor takipleri daha iyileştirilmiş durumda, pili keza bir tık daha iyi kapasite olarak, özelleştirmelere fazlaca açık (band 5 in desteklemediği amoled wallpaper desteği var, arayüz band 5 ile benzer fakat akıcılık konusunda band 6 daha iyi yani fazladan vereceğiniz paraya değer. Band 6 tavsiyemdir, bizzat kullandım bu forumda tavsiye etmişlerdi banada, Apple watch a geçtiğim için bi süredir band 6 yı kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…