Huawei band 8 düşünüyordum ama cihaz Türkiye'ye geldi 1200TL gibi fiyatı var. İçinde 3 4 oyun olması cezbetti biraz. Sizce alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz?
Bende alacağım ama daha önce n11 trendyol hb gibi sitelerden alışveriş yaptığım için bu yerden hiç birşey almadım uygulama yorumlarında hep telefonlarını kötülemişler.Bir kisi ürünün gelmediğini ve para iadesi yapılmadığını söylemiş uygulama bu Mi Store - Apps on Google PlayMi sitesinden 999 TL'ye sipariş verdim. Sanırım Türkiye özel fiyatlandırma mevcut.
Mi Band'ler eskisi kadar yenilik sunmuyor ayni tasarim biraz daha buyuk ekran o kadar, yukarda da belirtildigi gibi Huawei'in modelleri saglik takibi ve sensor tutarliligi konusunda daha basarili.
Mi Band'ler eskisi kadar yenilik sunmuyor ayni tasarim biraz daha buyuk ekran o kadar, yukarıda da belirtildigi gibi Huawei'in modelleri saglik takibi ve sensor tutarliligi konusunda daha basarili.
Tamam.Kesinlikle katılmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.