Mi Box S 2. nesil vs 3. nesil karşılaştırması

Calwssia

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda salonda nextstart 4K ve odamda ise Mi Box S 4K 2. nesil kullanıyorum. Mi Box S 3. nesil çıkmış; 2. nesil ile aralarında çok büyük fark var mıdır? 2. nesilden 3. nesile geçmek ne kadar mantıklı olur, yoksa dreamstar Nova almayı mı düşünmeliyim? Mi Box 3. nesil mi mantıklı olur, dreamstar Nova mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sorunuzu cevaplayamacağım fakat bende ilk kez almayı düşünüyorum, mi box 2. Nesil ve next start pro 4k arasında kaldım ikisine de sahipmişsiniz hangisini önerirsiniz, en büyük fark depolama diye biliyorum mi box ta sorun yaşadınızmı depolama açısından, birde ulusal kanalları nasıl izliyorsunuz ücretsiz bir yolu varmı?

Merhaba, sorunuzu cevaplayamayacağım fakat bende ilk kez almayı düşünüyorum, Mi Box 2. nesil ve Next start Pro 4K arasında kaldım. İkisine de sahipmişsiniz hangisini önerirsiniz, en büyük fark depolama diye biliyorum Mi Box'ta sorun yaşadınız mı depolama açısından, bir de ulusal kanalları nasıl izliyorsunuz ücretsiz bir yolu var mı?

Vallahi hocam Next start 4K var bende Pro olan değil 2side aynı bana kalırsa sadece kücük görüntüde değişiklikler var mesela Mi Box 2'nin ses kısma açma şeyi vs. daha güzel görünüyor Next'e göre Mi Box'da açma kapamaya basılı tutunca yeniden başlıyor Next'te öyle bir şey yok ayarlardan yeniden başlatılıyor depolama olarak 2sindede bir sorun yaşamadım içine video film vs indirmedim sadece uygulamalar kurdum Netflix HBO vs. vs. Tarayıcı falan da kurdum 2side arada bir kasıyor bu arada ana ekranda falan ama film vs. izlerken hiçbir sorun yok uluslar arası kanalları bilmiyorum pek ben IPTV kurmuştum arkadaş hesap atmıstı öyle coğu kanalı açabiliyordum.
Sanırım ikisinin arasında çok minik işlemcide fark var onun dışında her şeyi aynı depolama dışında.

Vallahi hocam Next start 4K var bende Pro olan değil 2side aynı bana kalırsa sadece kücük görüntüde değişiklikler var mesela Mi Box 2'nin ses kısma açma şeyi vs. daha güzel görünüyor Next'e göre Mi Box'da açma kapamaya basılı tutunca yeniden başlıyor Next'te öyle bir şey yok ayarlardan yeniden başlatılıyor depolama olarak 2sindede bir sorun yaşamadım içine video film vs indirmedim sadece uygulamalar kurdum Netflix HBO vs. vs. Tarayıcı falan da kurdum 2side arada bir kasıyor bu arada ana ekranda falan ama film vs. izlerken hiçbir sorun yok uluslar arası kanalları bilmiyorum pek ben IPTV kurmuştum arkadaş hesap atmıstı öyle coğu kanalı açabiliyordum.
Sanırım ikisinin arasında çok minik işlemcide fark var onun dışında her şeyi aynı depolama dışında.
Fiyatları aynı amazonda mi box alacağım muhtemelen bende film felan indirmeyi düşünmüyorum sadece bikaç uygulama dışında, depolamayıda usb ile hallederim gerekirse, teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı