Çözüldü Mi Buds 3 Lite tek taraftan ışık gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bedirhanks

Hectopat
Daha fazla  
Kulaklık geldiğinde yaklaşık 3 saat kadar şarj ettim. İlk geldiğinde iki ışık da yanıyordu fakat şu an tek taraf yanıyor ve kullanılıyor. Sol kısım çalışmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230301_193944.jpg
    IMG_20230301_193944.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 54
Çözüm
Şarj etmeyi denemiştiniz galiba, aklımdaki tek sebep şarj konusu kaldı hocam, maalesef pek bir fikrim yok.
Anladım hocam, teşekkürler yine de.

Arkadaşlar çalışan kulaklığı gece kutudan çıkardım, çalışmayanı kutuda bıraktım. Sabah düzeldi bir arkadaş da böyle çözmüş sizde de aynı problem yaşanırsa denemeden iade etmeyin.

Herhangi bir tepki olmadı denedim, ışık yanmıyor. Başka bir konuda arkadaş çalışan kulaklığı bir süre dışarıda bırakmış çalışmayan kutuda kalmış ve çalışmış ben de bugün bir deneyeceğim.

Arkadaşlar çalışan kulaklığı gece kutudan çıkardım, çalışmayanı kutuda bıraktım. Sabah düzeldi bir arkadaş da böyle çözmüş sizde de aynı problem yaşanırsa denemeden iade etmeyin.

Herhangi bir tepki olmadı denedim, ışık yanmıyor. Başka bir konuda arkadaş çalışan kulaklığı bir süre dışarıda bırakmış çalışmayan kutuda kalmış ve çalışmış ben de bugün bir deneyeceğim.
Aynı sorunu başka modelde şöyle çözdüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Işık gelmemesi normal, bu tarz kulaklıklar birbirine bağlanıp ondan sonra telefona bağlanır. İki ayrı cihazdır yani, ama telefonda tek cihaz gibi görünmesi için birbirine bağlanırlar. Ses mi gelmiyor yoksa sadece ışık mı yok?

Işık gelmemesi normal, bu tarz kulaklıklar birbirine bağlanıp ondan sonra telefona bağlanır. İki ayrı cihazdır yani, ama telefonda tek cihaz gibi görünmesi için birbirine bağlanırlar. Ses mi gelmiyor yoksa sadece ışık mı yok?

Hocam sanki sol kulaklık hiç çalışmıyor gibi ne ışık var ne bağlantı var ne tepki var basılı da tuttum herhangi bir etkileşim olmadı kulaklıkta. İlk geldiğinde kutudayken ışığı yanıyordu ama çıkarıp tekrar takınca gitti.

Arkadaşın attığı video işe yaradı mı? Çoğu Mi kulaklık modellerinde aynı resetleme işlemi kullanılır çünkü.
Herhangi bir tepki olmadı denedim, ışık yanmıyor. Başka bir konuda arkadaş çalışan kulaklığı bir süre dışarda bırakmış çalışmayan kutuda kalmış ve çalışmış ben de bugün bir deneyeceğim.

Şarj etmeyi denemiştiniz galiba, aklımdaki tek sebep şarj konusu kaldı hocam, maalesef pek bir fikrim yok.
Anladım hocam, teşekkürler yine de.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı