Daha fazla
Öncelikle isteğim konuyu okuyup saçma sapan sorular sormamanızdır. Bunu deme sebebim az önce yardım almaya çalıştığım yerde adama söylememe rağmen aynı şeyleri sorup sorup duruyordu. Sinirlerim bozuldu.
1. Sorun: Cihaz Bootloop'ta. Project Elixir flashlayıp Vantom kernel kurdum. Cihaz Bootloopa girdi.
2. Sorun: Bootlooptan sonra LineageOS ROM kurmaya karar verdim. LOS Recoverysini kurduktan sonra yeniden başlattım telefonu ve recovery açılmadı. Ses açma ve güç düğmesine basınca sadece yeniden başlatıyor sistemi ve yeniden mi logosu geliyror.
3. logo: Fastboot modu var ama yok. Çalışmıyor ne olursa olsun. Altını çiziyorum driverlar net bir şekilde sorunsuz çalışıyor. Fastboot modu yerine önceden Fastbootd modunu kullanıyordum. O çalışıyordu. Ancak Fastbootd moduna girmek için cihazın açık olup ADB'ye
Cihazda öyle sorunlar birbirlerine ardı ardına geldi ki bütün ufak sorunlar gelip bildiğiniz Brick etti cihazı. Nasıl çözebilirim?
@364809 @Disty @Umut Nas
(Kalın harfli yazılar dikkat çekmek içindir.)
1. Sorun: Cihaz Bootloop'ta. Project Elixir flashlayıp Vantom kernel kurdum. Cihaz Bootloopa girdi.
2. Sorun: Bootlooptan sonra LineageOS ROM kurmaya karar verdim. LOS Recoverysini kurduktan sonra yeniden başlattım telefonu ve recovery açılmadı. Ses açma ve güç düğmesine basınca sadece yeniden başlatıyor sistemi ve yeniden mi logosu geliyror.
3. logo: Fastboot modu var ama yok. Çalışmıyor ne olursa olsun. Altını çiziyorum driverlar net bir şekilde sorunsuz çalışıyor. Fastboot modu yerine önceden Fastbootd modunu kullanıyordum. O çalışıyordu. Ancak Fastbootd moduna girmek için cihazın açık olup ADB'ye
Reboot to Bootloader
yazmam gerekiyor. Cihaz çalışmadığı için yapamıyorum.Cihazda öyle sorunlar birbirlerine ardı ardına geldi ki bütün ufak sorunlar gelip bildiğiniz Brick etti cihazı. Nasıl çözebilirim?
@364809 @Disty @Umut Nas
(Kalın harfli yazılar dikkat çekmek içindir.)