Mi Note 10 Lite Bootloop'a girdi ve Recovery mod çalışmıyor

Makaleler
10
Yer
Konya, Selçuklu
Daha fazla  
Öncelikle isteğim konuyu okuyup saçma sapan sorular sormamanızdır. Bunu deme sebebim az önce yardım almaya çalıştığım yerde adama söylememe rağmen aynı şeyleri sorup sorup duruyordu. Sinirlerim bozuldu.

1. Sorun: Cihaz Bootloop'ta. Project Elixir flashlayıp Vantom kernel kurdum. Cihaz Bootloopa girdi.

2. Sorun: Bootlooptan sonra LineageOS ROM kurmaya karar verdim. LOS Recoverysini kurduktan sonra yeniden başlattım telefonu ve recovery açılmadı. Ses açma ve güç düğmesine basınca sadece yeniden başlatıyor sistemi ve yeniden mi logosu geliyror.

3. logo: Fastboot modu var ama yok. Çalışmıyor ne olursa olsun. Altını çiziyorum driverlar net bir şekilde sorunsuz çalışıyor. Fastboot modu yerine önceden Fastbootd modunu kullanıyordum. O çalışıyordu. Ancak Fastbootd moduna girmek için cihazın açık olup ADB'ye Reboot to Bootloader yazmam gerekiyor. Cihaz çalışmadığı için yapamıyorum.

Cihazda öyle sorunlar birbirlerine ardı ardına geldi ki bütün ufak sorunlar gelip bildiğiniz Brick etti cihazı. Nasıl çözebilirim?

@364809 @Disty @Umut Nas

(Kalın harfli yazılar dikkat çekmek içindir.)

Bu sorun senin cihazında uzun suredir var Omer.
LOS kurmaya karar veriyorsun, orada sorun yok. Neden LOS Recovery'si kuruyorsun?

Öncelikle hoşgeldin. Ban sonunda bitmiş.

OFOX ve TWRP Error 1 verdi. Benim bildiğim bu sorun Recovery ile alakalı. Bende bu yüzden LOS Recovery'si kurdum.

Telegramda işinde usta denilen bir yere gidip soruyorum adam bana Fastbootd diye birşey yok diyor. Sinirimi bozdular.

Telegramda işinde usta denilen bir yere gidip soruyorum adam bana Fastbootd diye birşey yok diyor. Sinirimi bozdular.
Ben varken Telegrama başvurmak hatadır.
OFOX ve TWRP Error 1 verdi. Benim bildiğim bu sorun Recovery ile alakalı. Bende bu yüzden LOS Recovery'si kurdum.
Onların Fix'ini paylasmistim forumda.
Error 1 ile 7 ayni soruna tekabül ediyor.

Ben varken Telegrama başvurmak hatadır.

Onların Fix'ini paylasmistim forumda.
Error 1 ile 7 ayni soruna tekabül ediyor.

Geceydi diye rahatsız etmedim. E çözümü yok mu bunun? Camdan atacağım az kaldı.

Camdan atana kadar bana yolla dedim 9 ay önce yaparım dedim sana. EDL moda sokup yapacaksın.

EDL için arkayı paramparça etmem lazım. Keşke MTK olsaydı.

Ne araydı o ya? Telefonu 5 dakika tutmayınca bozuluyor ya. Adam akıllı optimizasyonu olan bir LineageOS vardı diye hatırlıyorum. Bataryada ortalama diye başka ROM'ları denemiştim. Onlar da kötü olunca geri dönecektim. Error 1 verdi işte.

Nasıl çözüm buldunuz acaba soruna? Bootloopdan bir türlü çıkamadım. Bootloopda telefonun bataryası tamamen tükendi ve şu an brick olmuş halde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı