Mi Note 10 Lite hayalet ekran oluyor mu?

Hayalet ekran yaşanan model Mi 9T. Mi Note 10 Lite'ın kronik sorunu yakınlık sensörü. Güncelleme geldi ama tamamen çözmedi, zaman zaman yine yaşanıyor sorun.
 
Hayalet ekran yaşanan model mi 9t. Mi Note 10 Lite'ın kronik sorunu yakınlık sensörü. Güncelleme geldi ama tamamen çözmedi, zaman zaman yine yaşanıyor sorun.

Hocam mi Note 10 Lite alacağım sanırım da yakınlık sensörü dışında bir problemi var mı? Bazı kişiler dokunmatik hassasiyeti sıkıntılı, parmak izi falan sıkıntılı diyor. Kendi tecrübelerin varsa paylaşır mısın?
 
Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Parmak izi, dokunmatik, ısınma gibi bir sorun yaşamadım.​
Sadece yakınlık sensörü konuşma sırasında bazen çalışmıyor, o da yazılımla ilgili bir sorun. Google arama uygulaması yerine başka bir arama uygulaması kullanırsanız sorun olmuyor. Donanımla ilgili bir sorun olsa WhatsApp ile konuşurken de olurdu.​
Xiaomi'nin kendi uygulaması ile arama yapmak istiyorsanız BL kilidini açarak Xiaomi EU ROM kullanabilirsiniz. BL kilidi ve ROM yüklemekle uğraşamam yada risk alamam diyorsanız dediğim gibi uygulama yükleyerek çözüm bulabilirsiniz.​
 

Geri
Yukarı