Gayet beğendiğim çok iyi bir cihaz. Tek sorunu var ama büyük bir sorun. Telefonla görüşme yaparken ekranın kapanmaması ve bu durumun yanlış dokunmalara neden olması. Bu sorunun dile getirildiğini birçok yerde gördüm. Sensörü biraz sıkıntılı. Donanımsal mıdır yazılımsal mıdır bilmiyorum. @BERWAR'ı da ekleyelim. Size daha detaylı bilgi verebilir kendisi.
Bir ara Mi forumunda okumuştum sanırım daha tüm telefonlara tamamen yayımlanmamış olan bir güncellemeyle çözüm sunmuşlar ama tecrübe etmedim. Umarım düzelmiştir ve tüm kullanıcılar yakında alır.Gayet beğendiğim çok iyi bir cihaz. Tek sorunu var ama büyük bir sorun. Telefonla görüşme yaparken ekranın kapanmaması ve bu durumun yanlış dokunmalara neden olması. Bu sorunun dile getirildiğini birçok yerde gördüm. Sensörü biraz sıkıntılı. Donanımsal mıdır yazılımsal mıdır bilmiyorum. @BERWAR'ı da ekleyelim. Size daha detaylı bilgi verebilir kendisi.
Şirket telefonum olarak kullanmak için almayı bir ara düşündüm ama bu sensör sorunu beni vazgeçirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.