Mi Note 10 Lite nasıldır?

Bir ara Mi forumunda okumuştum sanırım daha tüm telefonlara tamamen yayımlanmamış olan bir güncellemeyle çözüm sunmuşlar ama tecrübe etmedim. Umarım düzelmiştir ve tüm kullanıcılar yakında alır.
Bu sensör probleminin çözüldüğünü bilsem alacağım şirket telefonum olarak kullanmak için. Çok güzel cihaz aslında. :) Ara sıra bakıyorum çözülmüş mü diye.

Bir de Note 10 Lite'da fiyat artmasın diye belirtilmemiş OIS var diyorlar? Başka markada olsa hadi oradan derdim de Xiaomi'nin su geçirmezlik konularını biliyorsunuz...

Bu sensör probleminin çözüldüğünü bilsem alacağım şirket telefonum olarak kullanmak için. Çok güzel cihaz aslında. :) Ara sıra bakıyorum çözülmüş mü diye.
Ben de emin olabilsem efendim, maalesef net bir bilgim yok. Bir arkadaşım önerim üzerine sipariş etti telefonu deneyip göreceğiz artık. Ben de cihazımı değiştirirsem Mi Note 10 Lite almayı düşünüyorum. iPhone'a yetişemiyoruz maalesef :).

İki haftadır kullanıyorum. Bu sürede genelde kulaklıkla konuştum. Normal konuşmada kapanmama problemi yaşamadım ama dediğim gibi çok az normal şekilde konuştum. Onun dışında gayet memnunum telefondan. Tek sıkıntı şarj olurken çok ısınıyor. Bir saatte tam dolduruyor bataryayı sanırım bu yüzden ısınıyor.

Telefonun sorunları var mı bakmadım hiç siz bir araştırın.

Mi Note 10 Lite güzel bir cihaz donanım olarak, benim tek eleştirim kullandığı yonga seti olur. SD 730G yerine SD 765G olmalıydı içinde SD 730 modelinden gına geldi, bir sürü modelde Xiaomi aynı yongayı kullanıyor.

Sorunları yoksa alınabilir bir modeldir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı