Mi Note 10 Pro'da IMEI yok

DDR8RAM

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta bahsettiğim gibi cihazda IMEI bilinmiyor diyor ve şebeke gelmiyor. IMEI repaır yapmayı denedim ama bootloader kapalı ve açılmıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

garanti işi zor benim için. Bootloader kilidi açık olsaydı ben kendim de denemiştim kapalı diye işe yaramamıştı. Bi de EDL mod'u deniyim hocam. y'akşamlar size

Garanti işi zor benim için. Bootloader kilidi açık olsaydı ben kendim de denemiştim kapalı diye işe yaramamıştı. Bir de EDL Mod'u deneyeyim hocam. Y'akşamlar size.

EDL'ye girmek icin cihazın içini acman lazım girsen bile yetkili hesabı lazım MIUI Türkiye forumunda konu aç oradaki abiler daha bilgili kesin bir şey soylerler.

İlk önce bootloader açman gerek. IMEI olmadığı için resmi yöntemlere başvuramayız.

Telefonun arka kapağını açıp bypass yöntemi var ise bootloader açacağız, eng ROM kurup cihazı diag moduna alacağız, QPST ile IMEI yedek dosyası çekip düzenleme yapıp geri flashlanacak.

Senin yapmanı önermem. Yazdıklarım tam olarak işe yarar mı onu bilmiyorum Güvenilir bir tamirciye ver. En fazla 400 TL'ye olan bir iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı