Mi Note 3 model cihazlarda hayalet ekran var mı?

Şuanda MI6 telefon kullanmaktayım. Ekran eğer JDI ekran ise korkmana gerek yok ama eğer LGD yani LG ekransa ghost screen olayı olabilir. Telefonu almadan önce teşhir ürünlerden birine aida64 kurup deneyebilirsin.

Mi Note 3 kullanıp, GS sorunu yaşayana rastlamadım. En azından Xiaomi grubunda bu durumu hiç görmedim. Ama Mi 6'da bu problemi yaşayanlara rastladım. Anlayacağınız Mi Note 3'te bu problem yok gibi. Ben de düşünüyorum bunu almayı; özellikleri bana yeteceği için ayrıca GS sorunu olmadığı için.

GT-I9300 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Şuanda MI6 telefon kullanmaktayım. Ekran eğer JDI ekran ise korkmana gerek yok ama eğer LGD yani LG ekransa ghost screen olayı olabilir. Telefonu almadan önce teşhir ürünlerden birine aida64 kurup deneyebilirsin.
İnternetten almayı düşünüyorum.

GT-N7100 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Ben bu telefonu internetten -(hangi site olduğunu söylersem sıkıntı çıkar diye yazmadım ama herkesin bildiği bir site)- aldım ve hiçbir sıkıntı çıkmadı ayrıca LGD çıksa bile geri iade edenleri gördüm

MI 6 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Ben de 2-3 ay önce mi 5s aldım. Sıfırlarında lg panel gelme olasılığı var diye 2.el kovalamıştım 2 hafta boyunca telefonsuz kalmak pahasına. Yurtiçi garantili 2.el kovalayabilirsin.

mi 6'da LG Panel yok yanılmıyorsam zaten ghost panelle karşılaştığında garanti jdi panel takıyor çok da kafaya takılacak bir konu değil.

Malesef takmıyorlar kardeşim, gönderen iki arkadaşım da sorunu çözemediler. Ben MI 5S kullanıyorum bende de bu sorun var telefonu göndermek istiyorum fakat şehir dışında olduğumdan gönderemedim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı