Mi Note 3 model cihazlarda hayalet ekran var mı?

Panel dışında alırken dikkat edebileceğim bir şey yok değil mi?

GT-N7100 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Bana kalırsa model için panel dışında dikkat etmene gerek yok. Mi Note 3 sadece Sharp panel kullanıyor yanlış bilmiyorsam.
İnternete biraz bakınca LG Panel olanları da gördüm, yanlış mı baktım acaba?

Xiaomi grubunda Mi Note 3 modeli sorularını takip etmişimdir. LG panel diyene rastlamadım.
Peki Eğer Mi 6 alırsam, LG panel çıktığı taktirde ne yapmalıyım? Değişim hakkım var mı? Satıcı olarak Hepsiburada'dan bahsediyorum.

Xiaomi grubunda Mi Note 3 modeli sorularını takip etmişimdir. LG panel diyene rastlamadım.
Peki Eğer Mi 6 alırsam, LG panel çıktığı taktirde ne yapmalıyım? Değişim hakkım var mı? Satıcı olarak Hepsiburada'dan bahsediyorum.

Hepsiburada'ki satıcıya mesaj atın. LG panel çıkarsa iade etsem sorun çıkar mı diye. Ben Gittigidiyor sitesindeki satıcıya mesaj atınca öyle bişey de iade edersiniz sorun olmaz demişti. Kutu açılmadan panel öğrenilmiyor çünkü.

GT-I9300 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Malesef takmıyorlar kardeşim, gönderen iki arkadaşım da sorunu çözemediler. Ben MI 5S kullanıyorum bende de bu sorun var telefonu göndermek istiyorum fakat şehir dışında olduğumdan gönderemedim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorun tam olarak nasıl oluyor bendede aynı cihaz var ve sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı