Orijinal adam
Megapat
Bir arkadaşım bahsi geçen cihazı kullanıyor herhangi bir problem ile karşılaşmadı.

Hangi panel peki?Bir arkadaşım bahsi geçen cihazı kullanıyor herhangi bir problem ile karşılaşmadı.
Bende Mi 6 ve Mi Note 3 arasında kaldım,tek elle kullanım telefonu sevdiğim için Mi 6 almak istiyorum ama panel işi kafamı kurcalıyor.Bende Mİ 6 ve Mi Note 3 arasında kalmıştım. Yaklaşık 2 haftalık incelemem sonucunda, 3 hafta önce Mi Note 3 siyah renk aldım. Panel JDİ ve gayet güzel herhangi bir sıkıntı yok. Mİ Note 3 telefona bayıldım.
Tek el moduyla kullanırsın sıkıntı olmazBende Mi 6 ve Mi Note 3 arasında kaldım,tek elle kullanım telefonu sevdiğim için Mi 6 almak istiyorum ama panel işi kafamı kurcalıyor.
Tek elden ziyade 5.2 inç'ten büyük telefon sevmiyorum. Mi 6'larda LG panel çok sık çıkıyor mu? Sonradan değişim yapmam sıkıntı olur.Tek el moduyla kullanırsın sıkıntı olmazBende Mi 6 ve Mi Note 3 arasında kaldım,tek elle kullanım telefonu sevdiğim için Mi 6 almak istiyorum ama panel işi kafamı kurcalıyor.Kamera ve fiyat olarak Mi Note 3 öneririm. Mi 6 telefonun tek artısı işlemcisi biraz daha iyi. Xiaomi Mi 6 (64 GB / 4 GB) - Xiaomi Mi Note 3 (64 GB) Karşılaştırması - Epey
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.