Mi Note 6 Pro güç tuşu sorunu

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B450M S2H, Ryzen 5 5600, Gigabyte Gaming OC Pro RTX 2060, G.Skill 2x16 GB 3200MHz CL18, Seagate Barracuda 2 TB 7200RPM, Samsung 860 EVO 500 GB M2 SSD, Pny CS900 480 GB, Cougar 700W PSU
Son 1 haftadır telefon sürekli açılıp kapanıyor sorunun güç tuşundan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü bazen ben tuşa basmasam da ekran açılıyor veya durduk yere kapanıyor. Takılı kalmış gibi sürekli yeniden başlatıyor artık bu sorun canımı sıkmaya başladı. Yaşadığım şehirde mi Store bulunuyor oraya vermeyi düşünüyorum ancak telefonum ithalatçı garantili, mi Store ilgilenir mi? Veya ilgilenirse ücret alır mı? Bir de telefonumu sıfırlamalarını istemiyorum söylesem ciddiye alırlar mı yoksa illa sıfırlıyorlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırlama gerekeceğini sanmıyorum ama yine de işinizi garantiye alıp yedekleme yaparak servise verin, donanımsal bir şey için yazılımla oynayacaklarını sanmıyorum. Bilinmeyen servislere teslim etmeyin sakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı