Mi Pro 2 alınır mı?

KannHeil

Hectopat
Katılım
3 Mayıs 2021
Mesajlar
1.492
Çözümler
6
Arkadaşlar sizce elektrikli scooter almak mantıklı bir hareket mi? HOP! ile tecrübe ettim hoşuma gitti. Geçici bir heves mi? 4000 lira gibi bir fiyatı var. Ehliyet vb. istenmiyor. Sizce elektrikli scooter alınır mı? Hem gezi için hem ulaşım için.

Şehrimde bisiklet yolu var ve yollar genellikle böyle;
yol.jpg
 
Açıkçası parke taşlı kaldırımlarda titreye titreye gitmenin güvenliği yok ve sıfır konfor sunuyor. Evet sürmesi çok keyifli ama o paraya alacağınız bir bisiklet size 10 kat daha fazla keyif verir. 4000 liraya değmez. Ufak bir çukurda falan düşme ihtimaliniz çok yüksek. Bunlar gibi ihtimalleri göz önünde bulundurarak almanızı tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı