Mi Router 4A yerine 1000 TL'lik router önerisi

Malanix

Hectopat
Katılım
28 Eylül 2019
Mesajlar
108
Merhaba. 40/40 internetim var. Evde 3 bilgisayar hepsi lan kablo ve 7-8 telefonla Wi-Fi ile bağlanıyorum. Sorun şu ki routerde 2 LAN çıkışı var ve bu router uzakta Wi-Fi iyi çekmiyor. Routeri değişmek kararı aldım. Bütçe Max 1000 TL.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 40/40 internetim var. Evde 3 bilgisayar hepsi lan kablo ve 7-8 telefonla Wi-Fi ile bağlanıyorum. Sorun şu ki routerde 2 lan çıkışı var ve bu router uzakta Wi-Fi iyi çekmiyor. Routeri değişmek kararı aldım. Bütçe maksimum 1000 TL.

O paraya vermeye gerek yok. Sahibinden 500 TL'ye falan Huawei AX3 Dual Core var onlar daha performansli çalısıyor.
 
Bana TP-Link Archer C6 tavsiye edildi. Huawei ile arasında ne gibi fark var.

Vallahi bilmiyorum. Bende uzun araştırmalarım sonucunda aldım. Kullandığım için öneriyorum. AX3 Dual Core'yi daha iyi çekim sağladığı için almıştım gerçekten dedikleri kadar varmış. Apartmanimizda yaklasık 10-12 kisi giriyor daha sorun yasamadim. Ama menzili çok iyi hız yavaslama olmuyor. Diğer markaları kullanmadığım için yorum yapamam.
 
Bana TP-Link Archer C6 tavsiye edildi. Huawei ile arasında ne gibi fark var.

AX3 şuandaki piyasada fiyatı ile en çok öne çıkan ürün. Özellikle 4 çekirdekli olanı alırsanız telefonunuzda NFC var ise şifre paylaşımı kolaylaşıyor, kişi sayısı artıyor. Ya da ben 2 çekirdek alıp 2 adet router alıp daha çok noktaya koyarım derseniz bunu 1000 TL ile yapmanız mümkün. Birbirleri ile kolayca eşleşebiliyorlar Wi-Fi 6 desteği mevcut.

İyi sosyaller.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı