Mi Stick'in hangi versiyonunu kullandınız? 1080p olanda donma şikayetleri çok okuyorum ama 4K onun kadar problemli değil.
Android TV tamamen televizyonu telefon yapıyor hatta kontrolcü bağlayıp oyun oynayabilirsiniz. Ve tabiki Netflix ve Disney + da yükleyebilirsiniz.
Mi Box S 2. Nesil nasıl 1700 lira.Android TV'yi Wi-Fi'ya bagliyorsun sonra ona uygulama indirip televizyon uzerinden bir seyler izleyebiliyorsun. Ben en cok YouTube ve Netflix icin kullanıyorum.
Öneri olarak Mi Box oneririm Mi Stick kullandim memnun kalmadim cok donma yapiyordu Mi Box'ta boyle bir sorun yok deniyor.
Mi Box S 2. nesil nasıl 1700 lira.
Oyun falan oynaniyor mu? Basit olsa bile.Aslında PlayStation mantığıyla çalışıyor basitçe.
HDMI ile bağlanıyor ve kendi arayüzü var işte.
Oyun falan oynaniyor mu? Basit olsa bile.
Çok güçlü değildir ben direk Android TV kullanıyorum ayrı bir cihaz ile değil yani onda anca YouTube ve Netflix gibi şeyleri açar anca başka bir işe yaramaz.Mi Box S 2. Nesil nasıl 1700 lira.
Bu 4'unun fiyatları neredeyse ayni, burdan hangisi daha iyi? Sorunsuz kullanmak istiyorum.Önerdiğim modeller.
Realme: realme Stick 4k - Siyah Uyumlu (türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Next: Next Start 4K TV Box - PttAVM.com
Xiaomi: Xiaomi Mi TV Stick 4K Ultra HD Dolby Chromecast Android TV Media Player Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Next stick: Next 4K TV Stick Android Medya Oynatıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mi Box S artık eskidi denebilir, önerdiğim modeller yeni çıktı öneririm.
Evet ben denedim TV direk telefon oluyo ama oynamak zor oluyo kontrolcü bağlarsanız iyi olur.Oyun falan oynaniyor mu? Basit olsa bile.
]
Mi Box S artık eskidi denebilir, önerdiğim modeller yeni çıktı öneririm.
Bu 4'unun fiyatları neredeyse ayni, buradan hangisi daha iyi? Sorunsuz kullanmak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.