Mi store fiyat farkı

Ankamall'daki Mi Store'a gittim, orada 9T 100 TL daha pahalıydı Hepsiburada'ya göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'da 2.549 TL olan Mi 9T siyah modeli Evofone da 3799 TL. Sorum şu bu fiyat şubeden şubeye göre değişebilir mi veya bir hata olabilir mi? Daha uygun fiyata Pocophone F1 satılıyor garip geldi şahsen.

Bunun en büyük sebebi Xiaomi markasının çok fazla dağıtıcı firmasının olması. Bu yüzden fiyatlar çok komik bir şekilde değişebiliyor. Xiaomi’nin duruma el atmasını çok uzun zamandır bekliyoruz ama sorun çözülecek gibi görünmüyor.

Ankamall'daki Mi Store'a gittim, orada 9T 100 TL daha pahalıydı Hepsiburada'ya göre.

Evet bugün gittim 2899 lira fiyatı yine çok fazla bence SDN 730 kullanan bir cihaz için.
Bugün Ankamall şubesine gittim ve evet fiyatlar farklıydı ama hala arada 300 lira gibi bir fark var Hepsiburada'dan almaya karar verdim. Mi Store'dan bir şey alacaksanız en fazla Mi dots olur gibi 149 lira fiyatı.

Evet bugün gittim 2899 lira fiyatı yine çok fazla bence SDN 730 kullanan bir cihaz için.
Bugün Ankamall şubesine gittim ve evet fiyatlar farklıydı ama hala arada 300 lira gibi bir fark var Hepsiburada'dan almaya karar verdim. Mi Store'dan bir şey alacaksanız en fazla Mi dots olur gibi 149 lira fiyatı.
Mobilde oyun oynanıyorsa zaten Pocophone F1 falan alınmalı. Ben telefonu sadece oyun değilde kamera, batarya performansı, ve de en önemlisi ses kalitesi için alacak olduğumdan ve 9T bu saydığım özelliklerin hepsini barındırdığından başka alternatif yok. LG v30 var eskidi artık, Meizu 16th güncelleme almıyor, yedek parça olayı sıkıntı gibi, eğer ses deneyimini takmazsanız Xiaomi Note 8 Pro veya yeni çıkacak olan Note 9 Pro da beklenebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı