S9+ satan sitelerdeki fiyat farkı

Gereksizz

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar S9+ almayı düşünüyorum farklı sitelerde farklı fiyatlara rastlıyorum.

Samsung Galaxy S9 Plus 64 GB + Samsung 128 GB Evo Plus Fiyatı

Samsung Galaxy S9 Plus 64 Gb Gri (samsung Türkiye Garantili) GittiGidiyor'da 348158450

Burada ise çok daha farklı bir fiyatta. Fakat ikiside Samsung garantili. Başka ekstra bir şeyden bahsedilmemiş. Acaba bu fiyat farkı neden kaynaklanıyor, bir bit yeniği var mıdır? Keza sadece Gittigidiyor değil pttavm diye bir sitede de aynı fiyattan var. Fakat buyük teknoloji marketlerinde fiyatlar çok farklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir bit yeniği yok, HB sitesindeki üründe hafıza kartı ve kablosuz hızlı şarj cihazı çıkıyor, bu yüzden fiyatlar bu düzeyde. İthalat garantili model olsaydı fiyat daha da ucuz olurdu. Gitti Gidiyor sitesindeki mağazaların bir puanı var, puanları yüksek satıcılar güvenlidir, satıcı yorumlarına da bakabilirsiniz, ben 1000 TL daha ucuz olan modeli alırdım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı