Mi TV stick alınır mı?

Daha fazla  
beIN sports, kullandığımız Samsung TV'den uygulamasını kaldırmış ve desteği kesildiği için bir daha da gelmeyecekmiş, ben de bunun için fiyatınında uygun olduğundan dolayı mi TV stick almayı düşünüyorum.
Kasma, donma gibi sorunlar yaşar mıyım?

(TV'de değiştirmeyi düşünüyoruz ama birkaç aylık idare eder mi bu cihaz, YouTube, Netflix vs TV'de de var yalnızca tod veya beIN sports kullanılacak.)

beIN sports, kullandığımız Samsung TV'den uygulamasını kaldırmış ve desteği kesildiği için bir daha da gelmeyecekmiş, ben de bunun için fiyatınında uygun olduğundan dolayı mi TV stick almayı düşünüyorum.

(TV'de değiştirmeyi düşünüyoruz ama birkaç aylık idare eder mi bu cihaz, YouTube, Netflix vs TV'de de var yalnızca tod veya beIN sports kullanılacak.)

Dediğiniz uygulamalar için gayet de kullanılır. 2-3 ay gider.
Ama daha fiyat performans olan bu TV box daha iyi olabilir.

Alabilirsiniz ama Mi Stick 4K olanını alın, aslında daha iyi cihazlar olarak Dreamstar Nova 4K veya Next Start 4K tavsiye ederim.

Mi Stick kullanıyorum, benim televizyon bayağı eski. Kullanmak istediğim uygulamalar için yeterli geliyor fakat çok kullanışlı değil, kasma vesaire durumları biraz var. Yani şu an yeni bir TV box alacak olsaydım Mi Stick almazdım. Next start veya Mi Box ikinci nesil alabilirsiniz.

Bende 2 yıl falan kullandım ilk aylarda neredeyse hiç sorun yoktu akıcıydi sonradan kasmalar donmalar başladı. Yani 2-3 ay için gayet yeterli olur.

Bende 2 yıl falan kullandım ilk aylarda neredeyse hiç sorun yoktu akıcıydi sonradan kasmalar donmalar başladı. Yani 2-3 ay için gayet yeterli olur.
Mi stick kullanıyorum, benim televizyon baya eski. Kullanmak istediğim uygulamalar için yeterli geliyor fakat çok kullanışlı değil, kasma vesaire durumları biraz var. Yani şuan yeni bir tv box alacak olsaydım Mi Stick almazdım. Next Start veya Mi box ikinci nesil alabilirsiniz.
Teşekkür ederim ikisinden birine karar verip alacağım.

Birkaç ay içinde olsa niye sorunlu bir cihaz alacaksınız? Mi Stick 1080p olan versiyonu problemli bir cihaz. Ona boşuna para vermeyin. Eğer Stick formatında alacaksanız kutu olarak almayacaksanız Mi Stick 4K olanını alın.

Ama o fiyata da zaten daha kaliteli kutu olarak olan cihazlar var. Ve şu anda fiyat performans olarak da en iyileri ise Dreamstar Nova 4K veya Next Start 4K şu anda en ideal cihazlar.

300-350 TL fazla verirsiniz ama elinizde düzgün bir cihaz olur, ister ikinci el olarak satın isterseniz tutun lazım olursa kullanırsınız.

Birkaç ay içinde olsa niye sorunlu bir cihaz alacaksınız? Mi Stick 1080p olan versiyonu problemli bir cihaz. Ona boşuna para vermeyin. Eğer stick formatında alacaksanız kutu olarak almayacaksanız Mi Stick 4K olanını alın.

Ama o fiyata da zaten daha kaliteli kutu olarak olan cihazlar var. Ve şu anda fiyat performans olarak da en iyileri ise dreamstar Nova 4K veya Next start 4K şu anda en ideal cihazlar.

300-350 TL fazla verirsiniz ama elinizde düzgün bir cihaz olur, ister ikinci el olarak satın isterseniz tutun lazım olursa kullanırsınız.

Sorma nedenim hakkında pek fikrimin olmaması zaten birkaç ay lazım olduğunu belirtmemdeki amaç sorunlu cihaz almak için değil çok para vermek istemediğimi söylemek.

Alırsam zaten 4K olan versiyonunu alacaktım. Stick veya kutulu olması fark etmez pek bilmediğim ve her yerde Xiaomi gördüğüm için onu sordum.

Next starla aynı fiyattalar zaten muhtemelen onu alacağım.

Sorma nedenim hakkında pek fikrimin olmaması zaten birkaç ay lazım olduğunu belirtmemdeki amaç sorunlu cihaz almak için değil çok para vermek istemediğimi söylemek.

Alırsam zaten 4K olan versiyonunu alacaktım. Stick veya kutulu olması fark etmez pek bilmediğim ve her yerde Xiaomi gördüğüm için onu sordum.

Next starla aynı fiyattalar zaten muhtemelen onu alacağım.
Stick olanlardan almayın kasma, ısınma gibi durumlar var.

10 senelik plazma TV'ye takılı Mi Stick, çok memnunum. Donma, takılma gibi sorunlar yaşamadım. Tod ile F1 seyrediyorum. Amazon, Netflix, YouTube akıcı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı