Mi Wi-Fi Range extender Pro masaüstü bilgisayara bağlanamıyor

Malesef olmadı. Bağlanmaya çalışırken böyle oluyor hatta 5 çeken çubuk 1 çubuğa falan düşüyor böyle görüntü olarak.

1692370462525.png

Modem ip aralığınızı ve/veya modem ip'nizi değiştirdiniz mi? Gönderdiğiniz görselde bağlantıda bir sorun olmadığını görüyorum. Eğer bu şekilde bağlandığınız ağ Extender ağınız ise bağlanmama sorununuz çözülmüş demektir.

Hayır değiştirmedim. Extender'a bağlı ve internet yok yazıyor görselde. soldaki pencerede de tanımlanmayan ağ yazıyor Wi-fi' nin altında.

İnternet ile ilgili değil sorun, şu anda uyumsuz bir ip ataması yapıldığından böyle bir hata alıyorsunuz. Bunu çözmek için telefonunuzda wifi sekmesinde dhcp yerine statiği seçin ve aynı ip adreslerini pc'ye girmeyi deneyin. Ancak telefonla pc aynı ip'yi alamayacağından geçici bir süre telefonunuzu wifi ağından çıkarın.

Dediğiniz yaptım. Telefondaki İP 192.168.1.128 idi alttaki de 192.168.1.1 ve dns ayarları 8.8.8.8 ile 8.8.4.4 şeklindeydi fakat yine olmadı. Hatta bağlanmaya çalışırken böyle oluyor bazen de tek dişe düşüyor. Anlamadım gitti...

1692374244793.png

@BlackBurn bakma şansınız oldu mu acaba?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı