Mi10T Pro 256GB vs Mi 11 128GB

Kendim Xiaomi kullanıyorum annem Xiaomi kullanıyor ikimizde memnunuz bilip bilmeden boş yapabilirsiniz.

Hocam boş demeseydiniz belki insanların sizi ciddiye alma olasılığı olabilirdi

Herkes sorun yaşayacak, her Xiaomi cihaz sorunlu olacak diye bir şey yok.
Okumadan "boş" yapabilirsiniz.

Kendim Xiaomi kullanıyorum annem Xiaomi kullanıyor ikimizde memnunuz bilip bilmeden boş yapabilirsiniz.
Kendim Xiaomi kullandım, annem Xiaomi kullandı. Abim ve 3 yakın arkadaşım Xiaomi Redmi Note 9 kullanıyor. İki yakın arkadaşım Redmi Note 8 Pro kullanıyor. Anlayacağın marka fanboyluğu yapıp boş yapabilirsin.

Marka fanboyu değilim cihazın eksikleri var mesela benim cihazım uzun kullanımda ısınıyor ayrıca arada hafifte olsa kasmalar olabiliyor malzeme kalitesi üst düzel değil ama komple kötülemek doğru değil.

Marka fanboyu değilim cihazın eksikleri var mesela benim cihazım uzun kullanımda ısınıyor ayrıca arada hafifte olsa kasmalar olabiliyor malzeme kalitesi üst düzel değil ama komple kötülemek doğru değil.

Benim cihazımda arada bir kasıyor. İşte 3.5 GB RAM kullanan MIUI. Daha ne olacaktı ki?

O kadar para verip niye kasan telefon alsın ki? Xiaomi ucuz telefonlarda alınabilir ki arkadaşlarımın bir kısmına da ben önerdim zaten ama üst bütçede alınmamalı. Xiaomi Mi 5 ve Mi 6 zamanında üst modelleri alınabilen bir marka idi. Sonrasında F/P olmaktan çıktı.

Bu dediğinize katılıyorum. Düşük bütçede iyi iş çıkarıyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…