Mi10T Pro 256GB vs Mi 11 128GB

Bana kalırsa evet. Ama kamerasına toz kaçıran bir tane tanıdığım var. Söylemiş olayım dedim.

Göz önünde bulundurun sizin istediğiniz telefonlardan kat kat daha performanslı ve en sorunsuz arayüz Samsung'ta.

Zamzung telefonlar iyi ama sıkıntı şu zamanında A30 kullandim. Minecraft oynayayım dedim 1-2 sonra kasmaya basladi oyun RN8'e gectim 1 sene sonra şu an 0 kasma bence Android yazilimi kötü oyunlarda ve Fan Edition bildigim kadariyla güncelleme gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi 8K video daha 16K'lık telefon stabil çekemiyorken neyin davası? İkincisi 144 Hz kullanırsan telefon bir günü çıkaramayacak haberin olsun. Herkes 120 Hz telefon alıyor şarjdan dolayı çekiyor 60 Hz.

Bu arada asıl telefon bu buyurun:

Kendisi S20 Ultra'dan bile daha performanslı bir canavar. Kamerası mükemmel.

Eeee, hocam S20 Ultra ve S20 FE aynı yonga setini, Exynos 990'ı kullanıyor diye biliyorum.
S20 FE modelinde ekran sorunları var, alınmaz.
@Shenzhenn

Zamzung telefonlar iyi ama sıkıntı şu zamanında A30 kullandim. Minecraft oynayayım dedim 1-2 sonra kasmaya basladi oyun RN8'e gectim 1 sene sonra şu an 0 kasma bence Android yazilimi kötü oyunlarda ve Fan Edition bildigim kadariyla güncelleme gelmiyor.

Birincisi Fan Edition uzun zaman güncelleme alıyor. İkincisi o işlemci senin telefonlarından kat ve kat daha hızlı. Üçüncüsü OneUI en stabil Android arayüzüdür.
Eeee, hocam S20 Ultra ve S20 FE aynı yonga setini, Exynos 990'ı kullanıyor diye biliyorum.
S20 FE modelinde ekran sorunları var, alınmaz.
@Shenzhenn

Olabilir ama S20 FE daha performanslı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstelik ekranı sorunlu değil. Bir sürü kullanan tanıdığım var. Bir kişide sorun çıktı diye o sorunlu olmuyor.

Zamzung telefonlar iyi ama sıkıntı şu zamanında A30 kullandim Minecraft oynayayım dedim 1-2 sonra kasmaya basladi oyun RN8'e gectim 1 sene sonra şu an 0 kasma bence Android yazilimi kötü oyunlarda ve fun Edition bildigim kadariyla güncelleme gelmiyor.

Hocam A30'un amacı performans olmadığından olabilir mi?

A52'ye ve X3 Pro modellerini karşılaştıralım mesela.

X3 Pro çok daha iyi bir performans veriyor ama ekranı ve kamerası A52'ye göre çöp.
A52 de su ve toza karşı koruma var X3 Pro da yok.
A52, Android 14'e kadar güncelleme alacak X3 Pro yanlış hatırlamıyorsam 1 ya da 2 sene.

Ama birisi 860, diğeri 720G kullanıyor.
Karşılaştırılamaz mesela.
Birisi ekran ve kamera konusunda karşılaştırılamaz diğeri performans konusunda. Siz performans arayan birisine A52 önerirseniz ve o kişi çok kanserse hiç araştırmadan zamzung çöp demeye başlar. Ekran ve kamera ağırlıklı telefon arayan birine X3 Pro önerirseniz ve o kişi kanserse Xiaomi'ye çöp der.
Önceliğinizi belirlerseniz ve buraya yazarsanız ona göre öneri yapabiliriz.

Son düzenleme:
Önceliğinizi belirlerseniz ve buraya yazarsanız ona göre öneri yapabiliriz.

Evet haklısınız. Bu arada S20 FE SnapDragon 865 versiyonu gelecek bir kaç ay içinde Türkiye'ye. İsterse onu da bekleyebilir.

Birincisi fan Edition uzun zaman güncelleme alıyor. İkincisi o işlemci senin telefonlarından kat ve kat daha hızlı. Üçüncüsü oneuı en stabil Android arayüzüdür.

Olabilir ama S20 FE daha performanslı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstelik ekranı sorunlu değil. Bir sürü kullanan tanıdığım var. Bir kişide sorun çıktı diye o sorunlu olmuyor.

Hocam 720G yonga setini kullanan Realme 7 Pro ve Note 9S karşılaştırıldığında Realme UI arayüzü ile 9S'e fark atılıyor ancak burada öyle bir durumda yok.

Bir kişide sorun çıksa buraya yazmam S20 FE de kronik bir sorun.
İnternetten araştırma yapabilirsiniz.
Evet haklısınız. Bu arada S20 FE Snapdragon 865 versiyonu gelecek birkaç ay içinde Türkiye'ye. İsterse onu da bekleyebilir.

Hocam gelirse çok güzel olur.
865 versiyonu geldikten sonra kimsenin 990 modeline bakacağını sanmam.

Hocam 720G yonga setini kullanan Realme 7 Pro ve Note 9S karşılaştırıldığında Realme UI arayüzü ile 9S'e fark atılıyor ancak burada öyle bir durumda yok.

Bir kişide sorun çıksa buraya yazmam S20 FE de kronik bir sorun.
İnternetten araştırma yapabilirsiniz.

Evet araştırdım. Dokunma sorunu güncellemelerle çözülmüş.

O kadar para verip ölü bir arayüz ve tonla problem satın almak istiyorsanız alabilirsiniz Xiaomi. iPhone öneririm üst bütçelerde. Android isterseniz S20 Plus ve S20 şu an iyi fiyatta bence. One plus modelleri de var ama biraz pahalı kalıyor.

Evet araştırdım. Dokunma sorunu güncellemelerle çözülmüş.

Hocam bende öyle görmüştüm birkaç ay önce ama hala sorun yaşadığını söylüyor bazı kullanıcılar.
Çok çok daha azaldı ama hala diğer telefonlara göre daha fazla risk var.
Bir de Exynos 990 modeli rakiplerine göre daha fazla ısınıyor.

O kadar para verip ölü bir arayüz ve tonla problem satın almak istiyorsanız alabilirsiniz Xiaomi. iPhone öneririm üst bütçelerde. Android isterseniz S20 Plus ve S20 şu an iyi fiyatta bence. OnePlus modelleri de var ama biraz pahalı kalıyor.

Hocam arkadaş bütçe ve önceliklerini söylese bende SE 2020 gibi modeller önerirdim ama arkadaşın telefonu ne ağırlıklı kullanacağını bilemediğimden yanlış öneri yapmak istemiyorum.
Arkadaşın bütçesini bile tam olarak bilemiyoruz çünkü.

Ne alaka? Birincisi vasat kaliteden üretiliyor. İkincisi MIUI en çöp arayüz. Üçüncüsü diğer markalar gibi belirli testlere tabii tutulmuyor telefonlar. 4 tane Xiaomi telefon kullanmış birisi olarak söylüyorum. Forumda daha dün 2 tane Xiaomi telefondan sorun yaşayan insan ile karşılaştım.

Kendim Xiaomi kullanıyorum annem Xiaomi kullanıyor ikimizde memnunuz bilip bilmeden boş yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı