KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2017 #21 Silinen üye dedi: P9 Lite kullanıyorum gerçekten güzel bir telefon. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Kulaklık kötü herhalde ya.
Silinen üye dedi: P9 Lite kullanıyorum gerçekten güzel bir telefon. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Kulaklık kötü herhalde ya.
M Mr.Acar Ziyaretçi 7 Ekim 2017 #22 KRALCAN dedi: Kulaklık kötü herhalde ya. Genişletmek için tıkla... Evet... Bir köşede duruyor. O tip kulaklıkları sevmiyorum.
KRALCAN dedi: Kulaklık kötü herhalde ya. Genişletmek için tıkla... Evet... Bir köşede duruyor. O tip kulaklıkları sevmiyorum.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2017 #23 Silinen üye dedi: Evet... Bir köşede duruyor. O tip kulaklıkları sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben kulağıma takamadım bile sen düşün. Girmiyor ya.
Silinen üye dedi: Evet... Bir köşede duruyor. O tip kulaklıkları sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben kulağıma takamadım bile sen düşün. Girmiyor ya.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2017 #25 Silinen üye dedi: Bu kulaklığın 2017 versiyonu. Genişletmek için tıkla... Ahahaha aynen.