Mi5'mi yoksa P9'mu?

Ama ürün bozulursa sıkıntı var. Xiaomi de o ucuzluğu kaliteyi kısarak yakalıyor. Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama ürün bozulursa sıkıntı var. Xiaomi de o ucuzluğu kaliteyi kısarak yakalıyor. Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğer markalarında İthalatçı garantili olanları var. Bence normal garanti için fazladan 200 TL saymak doğru değil açıkçası.

Mi5 diyorum , geri-ileri tuşları ekran yerine kasa üzerinde ve bana göre ekrandan calmanis oluyor ve aşağıdaki o boşluk işe yaramış o oluyor, parmaizi okuyucu gayet hızlı, kasa zarif gorilla glass 4 ön arka ben şeffaf kılıflar kullanıyorum çünkü masada kayıyor, işletim sistemi çok güzel, hızlı şarj var , işlemci/grafik zaten üst düzey,

Arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkür ederim. 1 saat önce gidip Anneme P9 Lite aldık. İlk deneyimlerim beni şaşırttı çünkü bu fiyata böyle bir telefon olacağını sanmıyordum. Aslında LG istiyordu annem fakat Servis'i çok daha iyi olduğundan P9 Lite aldık. Kapının önüne kadar geliyor adamlar. Ayrıca ilk 1 yıl ekran kırılırsa ne olursa olsun ücret almıyorlar. Donanım vb. biliyorsunuz zaten. Fakat tek kötü noktası kulaklık. O nasıl bir kulaklık ya ben Japon Pazarından alsam 10 TL'ye daha iyi olurdu. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı