Mi5s kronik problemleri var mı?

Ahmet Kırak

Hectopat
Daha fazla  
Mİ5s adlı telefonu almayı düşünüyorum. Bazı sorularım var. Isınma, batarya, sağlamlık, kasma, ses kalitesi kamera görüntüsü ve güncelleme olarak kronik problemleri var mı? Telefon elimden düşerse bir sıkıntı olur mu? @Nazım Paşa

Yaklaşık 1 aydır oldu. Mi5 den önce Mi4 de kullandığım için. Yazılımsal olarak hiç bir sorun yaşamadım. Kasma, takılma, kamera gelmeme vs. Tek yaşadığım sorunu söyleyeyim Mi4 çok ısınıyordu. Mi5 de bu sorunu düzeltmişler. Ben de yenidir Mi5 kullanıyorum karşıma başka sorun çıkar mı bilmiyorum ama ben şuana kadar hata görmedim. Şahsen Xiaomi kullandıktan sonra başka telefonlara o kadar verilmeyeceğini anladım.

Peki kaç saatte şarj oluyor ve kaç saat yetiyor? Ve Mİ5s modeli yerine niye Mİ5 tercih ettiniz? Telefon sağlam mı hiç yere düşürdünüz mü? Kamerası İphone 6'ya göre nasıl? @Seyhoo @selim C.

Hızlı sarj özelliği var 1 saate felan doluyor tamamen. Arada bir arama yapsam 2-3 gün, tam kullansam 1 günü çıkarıyor. Mi5 Prime aldım. Mi5S'e fazladan para vermek istemedim kasanın bir kaç değişiklik dışında pek bir farklılık yok. Telefonu hiç yere düşürmedim internetde testleri vardır ama. Ön kamerasını çok beğendim, arka kamerası ile çok bir çekim yapmadım. iPhone 6 hiç kullanmadım karşılaştırma yapamayacağım. Ama internetden çekilen fotoğrafları bulursam konuda yayınlarım.

Fakat Mİ5s daha ucuz? Peki ses kalitesi her telefon gibi aynı mı normal mi yoksa kötü mü?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Video buldum.

Ses konusunda ne yorum yapsam yanlış olur ben beğendim ama. Sesden anlamam basmış, tizmiş felan neye göre iyi ve kötü desem yalan söylemiş olurum. Ama testine bakacağım internetden.

Çok sağ ol yardımcı oluyorsun. Peki merak ettiğim şey Mİ5s daha ucuz Ve videoda Mİ5'in kamerası daha iyi gibi galiba.

Ben alırken Mi5 Prime en ideal fiyatda idi. Stoğa ve satıcıya göre fiyatlar oynuyor Mi5S daha ucuz ise onu al kasa olarak beni cezbetmişti altın rengi. Yanlış yorum yapmayayım ama galiba iPhone 6 titreşim ve fps olarak bir tık ilerde gibi geldi bana. Çekerken ki farklılıktan dolayıda olabilir ama.

Xiaomi ürünlerini kullandıktan sonra herkeze tavsiye ediyorum. Çin malı motorsiklet fiyatına telefon alan insanlar var.

Peki telefon ince mi? Elinde tutunca sağlamlık hissi veriyor mu? Çünkü en kolay kırılan telefon olarak biliyorum. Yere düşünce sıkıntı olacağını düşünüyorum. Kap ve kırılmaz cam aldın mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kılıfları yerel alışveriş sitelerinde pahalı olduğu için Aliexpress den getirtiyorum. 1 ay sürüyor yeni sipariş vereceğim. Ama bir tanıdığımda orjinal kabı vardı. Çok da güzel duruyordu. Eline aldığımda ilk harbiden adamlar yapmış dedim. Yanlarındaki kavis tabiri caiz ise eline cuk diye oturmasını sağlıyor. Ama gerçekten hafif ve narin gibi veya kavislerden öyle hissettiriyor. Kavislerden dolayı ince hissettiriyor kendiside ince orası ayrı. En yakın zamanda kılıf alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…