"Miav" yazan tişört giyilir mi?

Mavi vb. markaların ürünlerinden nefret ediyorum. Ne kumaşı güzel, ne kalıbı güzel. Üstüne reklam tabelası gibi geziyorsun. Ben olsam giymezdim ama sizin kararınız.

1719062985266.png

Böyle bir kombinle giymeyeceksen sırıtmaz bence

Hocam değiştirmek istemiyor annem beğenerek almışlar. Aslında benim için de sorun yok ama çevre tepkisi ile uğraşmak istemiyorum. Şimdi biri bana dışarıda ılık mısın filan dese sinirim bozulur.
La onu mu düşünüyon giy gitsin.
Hocam konuda dahi laf edenler var dövmesinler dışarıda 😃😃😃😃

Hocam imajınıza bağlı tas kafa birisi bunu giyse ben patlarım gülmekten.
Yok hocam o kadar değil normal bir Türk beyefendisiyim 😃.

Selamlar arkadaşlar, annem gitmiş bana mavi Jeans'in miav yazan t-shirtlerinden almış. İlk başta önemsemedim ama gerek sosyal medyada karşılaştığım yorumlar gerek çevremin yorumları erkeğin bu tarz giymesinin komik durduğunu filan yazıyor. Ürün erkek reyonundan alınma ama kafam karıştı. Sizce çok absürt durur mu dışarıda giyen birini görseniz ne düşünürsünüz?

Eki Görüntüle 2229161
Dalga geçilecek bir şey yok bence fakat sade yazısız tişörtler daha iyi duruyor

Giyilebilir. Kimin ne dediği, ne kadar önemli sanki. 😁

Selamlar arkadaşlar, annem gitmiş bana mavi Jeans'in miav yazan t-shirtlerinden almış. İlk başta önemsemedim ama gerek sosyal medyada karşılaştığım yorumlar gerek çevremin yorumları erkeğin bu tarz giymesinin komik durduğunu filan yazıyor. Ürün erkek reyonundan alınma ama kafam karıştı. Sizce çok absürt durur mu dışarıda giyen birini görseniz ne düşünürsünüz?

Eki Görüntüle 2229161
Giyilir. Herhangi bir şey düşünmem gayet de güzel. Bazen bazı insanların düşüncelerini veya yorumlarını önemsememek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı