Michael B. Jordan vücudu nasıl yapılır?

seffabullut

Hectopat
Daha fazla  
Fotoğraftaki kişi Michael B. Jordan. Benim olmak isteyeceğim en iyi vücut bu. Gerçekçi bir bakış açısıyla ne kadar sürede ve hangi branşla olur? Fitness ve boks arasından seçim yapayım diyorum ama ikisi gidebilir mi?

principal_actor_mássexy_revistapepole.png

İkisi bir arada gider ama bu vücut uzun sürede olur en az 2 yılı var.
Geçenlerde karşıma biri çıktı ve bu tarz bir vücudun 1 yılda hallolacağını söylüyordu. Bana mantıklı gelmemişti ama olmaz değil mi?
Onun dediğinde göre yağ oranı pek düşük değilmiş, o kadar parçalı değilmiş vs.

Geçenlerde karşıma biri çıktı ve bu tarz bir vücudun 1 yılda hallolacağını söylüyordu. Bana mantıklı gelmemişti ama olmaz değil mi?

Herkesin genetiği, vücudunun ağırlık egzersizlerine vereceği tepki vesaire farklı. Beslenme ve uyku düzeni de önemli sporda. Tüm bunları göz önüne alırsak mükemmel bir şekilde vücut geliştirirsen yani beslenme eksik olmazsa dinlenmeyi her gün 8 saat uyku ile tamamlarsan antrenmanların en ideal şekilde olursa 1 yılda olur ama hiçbir şey mükemmel olamayacağı en kötü 2 yılda olursun anlamında söylemiştim ben yoksa elbette dediğim gibi hayatın spora endeksli olursa 1 yılda bu vücuda ulaşabilirsin. 1 yılda bu vücut olsaydı herkes 1 yıl antrenman çalışıp dışarıda bu şekilde gezebilirdi tabii kas hafızası da önemli eskiden spor yapıp bıraktıysan kasların daha hızlı tepki verip daha hızlı gelişiyorlar o şekilde de 1 yıldan kısa sürede bu vücuda ulaşanlar var.

Herkesin genetiği, vücudunun ağırlık egzersizlerine vereceği tepki vesaire farklı. Beslenme ve uyku düzeni de önemli sporda. Tüm bunları göz önüne alırsak mükemmel bir şekilde vücut geliştirirsen yani beslenme eksik olmazsa dinlenmeyi her gün 8 saat uyku ile tamamlarsan antrenmanların en ideal şekilde olursa 1 yılda olur ama hiçbir şey mükemmel olamayacağı en kötü 2 yılda olursun anlamında söylemiştim ben yoksa elbette dediğim gibi hayatın spora endeksli olursa 1 yılda bu vücuda ulaşabilirsin. 1 yılda bu vücut olsaydı herkes 1 yıl antrenman çalışıp dışarıda bu şekilde gezebilirdi tabii kas hafızası da önemli eskiden spor yapıp bıraktıysan kasların daha hızlı tepki verip daha hızlı gelişiyorlar o şekilde de 1 yıldan kısa sürede bu vücuda ulaşanlar var.
Anladım hocam. Sağolasın.
Ben aşağı yukarı kafamda bir gelişim planı oturtmak ve sonradan hüsrana uğramamak için sormuştum bunu.

Olur. Ama hangi vücudun bir yılı? Nerden başladığınıza bağlı. Genetiğinize bağlı, disiplininize bağlı, yağ oranınıza bağlı. Ciddi bir adale kütlesi yok zaten.

Olur. Ama hangi vücudun bir yılı? Nerden başladığınıza bağlı. Genetiğinize bağlı, disiplininize bağlı, yağ oranınıza bağlı. Ciddi bir adale kütlesi yok zaten.
Hocam ben 40 kilo vermiştim. Sadece yürüyerek vermeme rağmen sarkma falan olmamıştı. Sonra belli sebeplerden ötürü gerçekten tamamını geri aldım. Şuan 130 kilo civarındayım.
1 yılda böyle bir vücut çok mantıklı değil yani benim için. Ama kendime yapılabilecek hedefler koymaya çalışıyorum. 1 yılda ne kadar yol kat edebilirim? Karnım düz olacak seviyeye gelir mi ya da bu kadar olmasa da göğüs çizgileri vs. belirginleşir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı