Michelin S1 vs Anlas Tournee

BatuRaveN

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Küba Bluebird Pro 80 CC motosikletim için iki lastik arasında kaldım. Michelin S1 mi yoksa Anlas Tournee mi? Hangisi yağmurlu havada daha çok performans verir?

Hocam kesinlikle michelin, ben anlas kullandım. Elbet ki orijinal poşet lastiklerinden daha iyidir fakat Anlas'lar da kayma yapıyor. Michelin bu konuda en iyisi. Kullanan birebir arkadaşlarımdan da aldığım dönüşler bu şekilde.

Kendi arkadaş çevremden de michelin önerildi çokça kez fakat çalıştığım yerde anlası çok fazla övdüler aradı ki fiyat farkına değmez aynısı zaten vs diye. Ben de lastik konusunda pek fikir sahibi olmadığımdan kararsız kaldım.

Kendi arkadaş çevremden de michelin önerildi çokça kez fakat çalıştığım yerde anlası çok fazla övdüler aradı ki fiyat farkına değmez aynısı zaten vs diye. Ben de lastik konusunda pek fikir sahibi olmadığımdan kararsız kaldım.
Aynısı değil hocam, kullandım direkt yani biliyorum. Motosiklette lastik işi şansa bırakılmaz. Aradaki farkı verip en güvenli lastiği almak en doğrusu bence. En azından ben bugün tekrar lastik alsam aynısını yapardım.

Aynısı değil hocam, kullandım direkt yani biliyorum. Motosiklette lastik işi şansa bırakılmaz. Aradaki farkı verip en güvenli lastiği almak en doğrusu bence. En azından ben bugün tekrar lastik alsam aynısını yapardım.
S83'te alabilirsiniz bu arada, o da memnun eder.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı