Çözüldü Micro ITX anakarta kule tipi soğutucu takmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ricyrich1

Femtopat
Daha fazla  
Cooler Master Hyper 212 Black Edition alacağım. Ama anakartım ASRock H310M-HDV
Micro ITX bir anakart kesin bilgisi olan yazarsa sevinirim. Bu anakarta bu soğutucu sığar mı? İşlemci fanı için ayrılan deliklerin hemen dibinde RAM kanalları bulunuyor dip dibe diğer kısım için sıkıntı yok sol taraf gayet geniş.
(Arkadaşlar başka bir soğutucu önermeyiniz)

Dosya Ekleri

• IMG_20210205_203414.jpg
    IMG_20210205_203414.jpg
    353,4 KB · Görüntüleme: 406
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kasa geniş olduğu sürece mini-itx anakarta bile takarsınız.

Micro-ATX, normal ATX anakartlardan sadece genişleme yuvaları tarafından kısaltılmış hali. Yani uymaması için kasanızın çok küçük olması gerekiyor.

1612548032821.png

Soğutucu mount delikleri 3 standartta da aynı soket için aynıdır.

Ayrıca Micro-ITX diye bir standart bulunmuyor.
Kasa geniş olduğu sürece mini-itx anakarta bile takarsınız.

Micro-ATX, normal ATX anakartlardan sadece genişleme yuvaları tarafından kısaltılmış hali. Yani uymaması için kasanızın çok küçük olması gerekiyor.

1612548032821.png

Soğutucu mount delikleri 3 standartta da aynı soket için aynıdır.

Çözüm
Kasa geniş olduğu sürece mini-ITX anakarta bile takarsınız.

Eki Görüntüle 867435

Soğutucu Mount delikleri 3 standartta da aynı soket için aynıdır.

Evet orada bir hata yapmışım. Mini-ITX bir anakartım var kasa olarak fark sentinal kullanıyorum. O zaman alıyorum soğutucuyu.

Evet orada bir hata yapmışım. Mini-ITX bir anakartım var kasa olarak fark sentinal kullanıyorum. O zaman alıyorum soğutucuyu.
Anakart ile kasa kapağı arasındaki mesafeyi ölçün ve Hyper 212'in yüksekliği ile karşılaştırın.
Soğutucu anakarta takılır ancak kasanın kapağı kapanmayabilir.

Hyper 212 yaklaşık 16 cm. Anakart ile kasa kapağı arasında 17-18 cm boşluk var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı