Micro SD karta Win to GO Windows 10 nasıl kurulur?

İyi akşamlar,
Steam deckde Windows 10 kullanabilmek için MicroSD kartıma Rufus aracılığı ile Win2GO kurmaya çalışıyorum fakat hata alıyorum. Bellek normal Windows'u kurarken sorun yaşamadı fakat Win2GO kurmak istediğim zaman başaramadım. Denediğim yöntemler ve aldığım hatalar aşağıda listelenmiştir.

-Windows Media Creation Tool ile indirdiğim ISO dosyasını bozuk olma ihtimali ile defalarca kez değiştirdim.
-Farklı bilgisayarlar ve farklı USB3 portları ile denedim.

-MBR/NTFS olarak denedim.
-MBR/NTFS olarak diski biçimlendirmeden RAW hali ile yapmayı denedim.
Yukarıdaki iki seçeneği kurulumdan önce diski comand prompt aracılığı ile MBR'ye çevirmeyi denedim.
Tüm mbr/ntfs denemelerim için e2.PNG adlı hatayı alıyorum. Yüzde 20'lere geldiğinde görece yavaşlıyor ve hep aynı yüzdede aynı hatayı veriyor.

-Yukarıdaki son 4 seçeneği GPT/NTFS olarak ayrıca denedim.
1 seçenek hariç hepsinde dosya sistemi oluşturuluyor 1/12 de takılı kaldı ve e1.PNG hatasını verdi.
Farklı hata aldığım tek yöntem ise diski kurulumdan önce command prompt ile convert to GPT yapıp denemem oldu bu noktada ise bellek şu anda başka bir işlem tarafından kullanılıyor hatası aldım fakat sadece Rufus açıktı ayrıca tam hatırlayamamakla birlikte galiba 1/12 hatasına göre daha ileride hata aldım.
-Kurulumun kendisini command prompt aracılığı ile yapmayı denedim fakat normal kurulum yerine Win2GO halini nasıl yapacağımı bilmediğimden vazgeçtim.

Normal Windows kurulumunu MBR, GPT, NTFS, FAT32 yöntemlerinin herbiri ile yapabiliyorum.
Kullandığım MicroSD kart SanDisk MicroSD extremepro: link. Gördüğünüz gibi bütün tuşlara bastım nerede yanlış yapmış olabilirim acaba?

E1.png
E2.png

Hâlâ çözüm arıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı