Micro SD kartta uygulama kaybolması

NisaHnm

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dün telefonumu yeniden başlatınca SD karta indirdiğim 2 oyunun kaybolduğunu gördüm. SD kartın depolanmasına baktığımda ciddende oyunlar yoktu. Nedenini anlamadım. Herhangi bir uygulamayı SD karta indirdim, kartı çıkarttım tekrar taktım, yine uygulama silindi. Bu normal bir şey mi?

Dün telefonumu yeniden başlatınca SD karta indirdiğim 2 oyunun kaybolduğunu gördüm. SD kartın depolanmasına baktığımda ciddende oyunlar yoktu. Nedenini anlamadım. Herhangi bir uygulamayı SD karta indirdim, kartı çıkarttım tekrar taktım, yine uygulama silindi. Bu normal bir şey mi?

SD kart ömrünün sonuna gelmiş olabilir SD karta veri yazarak ogrenebilirsiniz.

https://www.akakce.com/hafiza-karti...1l064gg2-microsdxc-kart-fiyati,873177616.html sorun çıkabilir yedek almanızı tavsiye ederim bu fiyat bandında ki bir ürün bile işinizi görebilir yerinizde olsam o SD kartta önemli verilerimi saklamazdim.

Çok teşekkür ederim ama benim bir sorum daha olacak. SD kartı bilgisayara takınca hiçbir şekilde gözükmüyor. Şu an pek hatırlamıyorum ama kardeşimin tabletine taktığımda bu kart kullanılmaz gibi bir şey yazmıştı. Galiba kendi telefonumda biçimlediğim için. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Çok teşekkür ederim ama benim bir sorum daha olacak. SD kartı bilgisayara takınca hiçbir şekilde gözükmüyor. Şu an pek hatırlamıyorum ama kardeşimin tabletine taktığımda bu kart kullanılmaz gibi bir şey yazmıştı. Galiba kendi telefonumda biçimlediğim için. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Telefonun kablosunu bilgisayara bağladıktan, sonra telefonundan üstteki bildirim panelinde gelen bildirimden dosya aktarımını seçtiğiniz zaman sorunun çözülüyor olması lazım. Veya ilk önce önemli verilerinizi telefonunuza atın oradan bilgisayara veya localhost üzerinden aynı ağdaki diğer cihazlara gönderebilirsiniz Samsung bir cihaza sahip iseniz Smart switch adlı yazılım sizin yerinize halledilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı