Micron B-die overclock değerleri

@Shimada Sensei Garipmiş, voltajı 1.35V girip gecikmeleri olabildiğince yükseltir misin? Benim voltaj sorunu gibi olabilir senin durum. Neden olduğunu hala çözemedim henüz, Samsung B-die belleğim var ama 1.35V üzeri veremiyorum .

FSB: DRAM ne oluyor? Eski bir konuda işlemci hızının bellek hızına oranı yazılmış, oranın düşük olması mı gerekiyor?

CL 33-27-27-27-58-135 command rate 2 be 3600 MHz ayarladım. 1.35V'da, 1.5V'da yetmedi, görüntü bile vermedi. Şimdi de Samsung E-Die çipimi deneyeyim.

@Shimada Sensei Bunda da işlemcilerdeki silikon şansı denen olay var, her çip aynı değil. Mesela bendekinin gerçek Samsung B-die olduğunu sanmıyorum . Öyle gözüküyor ancak overclock kapasitesi yerlerde.

@Shimada Sensei Bunda da işlemcilerdeki silikon şansı denen olay var, her çip aynı değil. Mesela bendekinin gerçek Samsung B-die olduğunu sanmıyorum . Öyle gözüküyor ancak overclock kapasitesi yerlerde.
Silikon şansının yanında PCB tasarımının da önemi büyük. Hatta büyük ihtimalle daha bile büyük Sizin Micron B-Die çip 3933 MHz'e çıkabilirken aynı çipin 3600'ü görememesi sadece silikona bağlı bir şey olamaz

@Shimada Sensei Büyük ihtimal miningde kullanılmış bu, Çin'den 370 TL'ye almıştım RAM'ler 550 TL iken. 550 TL de Nanokatalog'daydı. Aliexpress daha çok güven verdi açıkçası .

3700X'in mi? 4700X alacağım sanırım. IPC ve frekans artışını görünce uyuyamadım 1 hafta .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…